Ce job a avut celebrul Celentano din Las Fierbinți înainte să ajungă celebru? Cu ce ajunsese să se ocupe actorul Adrian Vănică în Coreea

08 mart. 2023
Ce job a avut celebrul Celentano din Las Fierbinți înainte să ajungă celebru? Cu ce ajunsese să se ocupe actorul Adrian Vănică în Coreea

Actorul care îl interpretează pe Celentano în serialul „Las Fierbinți” nu a fost mereu celebru. Înainte să apară pe micul ecran, el a avut un cu totul alt job în afara României.

Adrian Văncică, cel care îl interpretează pe Celentano în serialul „Las Fierbinți” a oferit la un moment dat un interviu în care a povestit unde a lucrat înainte să devină celebru. Bărbatul, a terminat Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale din București”, specializarea actorie.

Chiar dacă este extrem de talentat, el nu a fost dintotdeauna celebru. Acum, este angajat al Teatrului Nottara din Capitală și apare și la PRO TV, însă a stat timp de un an în Coreea de Sud, acolo unde a lucrat într-un parc de distracții.

“Am stat un an de zile in Coreea de Sud. In 2002 am lucrat acolo, atunci cand a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte multi bani, pentru ca se faceau pariuri pe cine va castiga meciurile. Am lucrat intr-un parc de distractii, imens. Daca ai fost in Disneyland Paris, ala e pocnitoare. Am intrat in pielea mai multor personaje.

Sa vezi ce frumos era cand eram costumat ca Zorro. Faceam clownerie, jonglerie, show-uri de strada, intram in pielea unor personaje de basm, sa se vada ca eram european. Acea experienta mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am facut-o. A fost o socializare brusca, pentru ca eram acolo cu mai multi rusi, bulgari, moldoveni. M-am intors apoi in Romania. In momentul in care eu plecasem din Romania, facusem cateva filme, cateva piese de teatru, jucasem cu nume mari. Avusesem si o mica  emisiune la Pro TV, dar care s-a terminat repede”, povestește Celentano.

Actorul lui Celentano spune cum este să interpretezi acest personaj

Adrian Văncică a mai vorbit și despre cum este să interpretezi rolul lui Celentano și spune că după două zile de filmare încep să-l doară ochii.

“Dupa doua zile de filmare ma dor ochii. Pentru ca eu niciodata nu-mi vad partenerii cu care joc, ma vad pe mine. Zici ca-s Al Pacino in Parfum de femeie, nu vad nimic in jur. Pe betivii pe care ii imit i-am cunoscut la bloc, sunt trei la numar, iar nici unul, niciodata, nu il recunoaste pe celalalt”, a mai spus acesta.