Ce job a avut INNA înainte să devină faimoasă. Nu avea nicio legătură cu muzica și câștiga foarte puțin

23 sept. 2021
Ce job a avut INNA înainte să devină faimoasă. Nu avea nicio legătură cu muzica și câștiga foarte puțin
INNA și iubitul ei, Deliric

INNA este astăzi cea mai cunoscută artistă din România la nivel internațional. Hit-urile ei răsună încă în toate cluburile din Europa și Statele Unite ale Americii. Mult timp a fost nelipsită de pe marile scene ale lumii și ajungea să câștige chiar și 50.000 de euro pentru o singură reprezentație privată.

INNA este acum detectiv la Masked Singer România, iar zâmbetul ei este mai larg ca niciodată. Artista este în sfârșit fericită, după ce Deliric a reușit să o cucerească. Cei doi formează un cuplu de ceva timp, dar nu s-au gândit la căsătorie.

INNA spune că nu s-a visat niciodată mireasă, în schimb își dorește mult copii. O bună perioadă de timp ea a avut o relație cu Lucian Ștefan, managerul ei și partnerul său de la casa de producție pe care o dețin împreună, Global Records.

Ce job a avut INNA înainte să devină faimoasă

Puțini știu că cei doi se cunosc din liceu și că împreună au reușit să o transforme pe INNA în cea mai de succes artistă la nivel internațional. Înainte ambii au avut job-uri modeste. Fiind originari de pe litoral, aceștia aveau grijă de micile afaceri ale părinților.

Lucian se ocupa de o sală de internet, iar INNA vinde la tarabă costume de baie. Era un job de vară, de care nu se rușinează. Îi aducea un venit modest, dar se bucura de acei bani.

Astăzi trăiește în lux și se bucură din plin de viață, dar a rămas aceeași fată din Constanța, modestă, rafinată și dulce. Spre deosebire de alte dive din showbiz, INNA a rămas extrem de populară și deschisă cu toți cei din jur.