Ce job avea, de fapt iubita lui Reghecamf în Dubai? Larisa Drăgulescu spune că încasa și 50.000 de euro pe lună

02 nov. 2021
Ce job avea, de fapt iubita lui Reghecamf în Dubai? Larisa Drăgulescu spune că încasa și 50.000 de euro pe lună
Larisa Drăgulescu

Renumitul campion la gimnastică, Marian Drăgulescu s-a căsătorit în anul 2006 cu Larisa. Acea perioadă a fost și cea mai slabă din cariera lui. Certurile de acasă îi afectau antrenamentele. Scandalurile erau la ordinea zilei, așa că în 2009 cei doi au divorțat, după ce soția l-a acuzat că a bătut-o măr.

Au trecut 12 ani de atunci și Larisa Drăgulescu regretă că s-a comportat greșit cu cel pe care-l numește bărbatul vieții sale, chiar dacă acum este căsătorită cu un altu. Și marele gimnast este într-o relație, după ce a divorțat și de cea de-a doua soție, Corina.

Invitată la Teo Show, Larisa Drăgulescu a vorbit despre jobul pe care l-a avut în cluburile din Dubai și Germania. A câștigat sume enorme, după cum chiar ea spune. Sursele ShowBlitz.ro spun că aceasta frecventa locuri similare cu actuala iubită a lui Laurențiu Reghecamf. Nu se știe, însă dacă cele două aveau același tip de job.

„Acum nu aş mai fi la fel de geloasă, m-am schimbat mult. A fost bărbatul vieţii mele, întruchipa perfecţiunea pentru mine, era romantic, iubareţ, îmi făcea cadouri. Dar acum sunt recăsătorita, iubesc pe altcineva! La capitolul operaţii estetice am una singură: cea la sâni. Am lucrat în Dubai, în Germania în cluburi de noapte, am câştigat sume mari lunar.

Ce job are iubita lui Reghe acum

Uneori făceam şi 50.000 de euro pe lună. Am toţi banii făcuţi scrişi, dar nu am făcut o sumă. Am în jur de două milioane de euro. O seară “la muncă” înseamnă să fac bărbaţii să se simtă bine. Mi-am schimbat des look-ul pentru a fi pe placul lor”, a povestit Larisa Drăgulescu, la Teo Show.

Corina Caciuc susține, însă că este antreprenoare. Mai mult, ea are o firmă în care este asociată cu Luca Reghecamf, fiul antrenorului de la CSU Craiova din prima căsnicie.

Corina se laudă cu o diplomă de licență și cu un master la Cambridge, deși nimeni din Marea Britanie nu pare să și-o amintească. Așa că este posibil ca iubita lui Reghe doar să fi urmat niște cursuri sub brandul prestigioasei instituții,

Aceasta este în prezent însărcinată și nu dorește să se mai scrie despre ea în presă. Totuși reamintim că articolele din CanCan și Fanatik au fost furnizate chiar de Laurențiu Reghecamf, conform surselor noastre. Și cum ea nu a contestat, înseamnă că a ales să fie persoană publică.