Ce l-a obligat Gabriela Cristea să facă pe soțul ei, Tavi Clonda pentru bani. A fost umilitor și jenant

29 oct. 2021
Ce l-a obligat Gabriela Cristea să facă pe soțul ei, Tavi Clonda pentru bani. A fost umilitor și jenant

Gabriela Cristea a devenit cu adevărat celebră după ce a prezentat un reality show matrimonial la Kanal D. Salariul ei era unul imens la acel moment, iar turcii îi satisfăceau toate capriciile. Când însă a cerut dublarea salariului la sugestia fostului soț, Marcel Toader, a fost înlocuită de Mirela Vaida, care astăzi a devenit mai populară decât ea.

Ulterior, după ce nu a mai prins niciun contract a revenit la Kanal D, dar la cârma unei alte producții, unde l-a cunoscut pe actualul ei soț, Tavi Clonda. Acesta cânta în band-ul emisiunii. Cei doi au devenit destul de rapid un cuplu, apoi s-au căsătorit, iar acun au și două fetițe împreună.

Când a fost în concediu de maternitate, producătorii au înlocuit-o cu Bianca Drăgușanu, care i-a luat locul definitiv. Și Tavi Clonda a fost nevoit să părăsească postul de televiziune.

Gabriela Cristea a pus presiune pe Tavi Clonda din cauza banilor

Ulterior Gabriela Cristea a reușit să semneze un contract cu Antena Stars, dar sumele oferite de trustul Intact sunt cu mult mai mici față de ce încasa de la Kanal D. În ceea ce-l privește pe Tavi Clonda, acesta nu a mai avut oferte. Nici cu trupa lui nu a mai fost invitat în concerte, iar din cauza faptului că nu producea bani au apărut destul de multe scandaluri în familie, potrivit unor surse din anturajul celor doi, care au povestit despre acest lucru pentru ShowBlitz.ro.

Gabriela Cristea ar fi pus multă presiune pe Tavi Clonda să-și caute de lucru și într-un final acesta ar fi ajuns să cânte chiar și la evenimente de proastă calitate, pe bani puțini, inclusiv aniversări ale unor copii.

Tavi Clonda, umilit și de colegii de trupă

Tavi Clonda a cântat în trecut în trupa Bandidos, dar colegii de atunci spun că nu avea voce și l-au desființat public. Asta i-a dăunat serios la imagine.

 „Am discutat cu Misu si cu Vichi si am stabilit ca Tavi Clonda nu se ridica la valoarea solistilor cu care noi cantasem inainte fie ca fusese vorba de Bosquito, Conexiuni sau Sfera. Asa ca am intrerupt colaborarea cu el! Sa nu ne mai ascundem dupa deget! Tavi nu avea voce. Daca Misu nu i-o prelucra, nu cred ca vocea lui reala il avantaja pe Tavi!”, a spus chitaristul trupei Victor Solomon.