Ce mesaj surprinzător i-a transmis Alexia Eram Biancăi Comănici, după ce vedeta Kanal D a spus că îl place enorm pe Mario Fresh și că acesta nu are iubită

12 oct. 2021
Ce mesaj surprinzător i-a transmis Alexia Eram Biancăi Comănici, după ce vedeta Kanal D a spus că îl place enorm pe Mario Fresh și că acesta nu are iubită
Alexia Eram și Mario Fresh

Bianca Comănici a ajuns în prim plan după ce a câștigat două ediții ale reality show-ului matrimonial Puterea Dragostei. Cei de la Kanal D i-au făcut apoi o ofertă de nerefuzat. Să rămână în cadrul trustului. Astfel că tânăra are o emisiune online, care se bucură de destul de mult succes.

Alături de ea a venit recent și Ștefan Ciuculescu, fost concurent de la Survivor România. Cei doi au fost provocață să spună pe cine plac din showbiz, iar Bianca Comănici nu a avut nicio ezitare să spună adevărul. Mario Fresh este bărbatul care îi place.

”O să îi dau un big smash. Îi prea fain. N-ai ce zice. Și cum cântă. Îmi place rău. Mario e crush-ul meu sau eu sunt crush-ul lui. Nu are iubită, de-aia mi-am permis. Era crush-ul meu de când avea o melodie cu Velea”, a mărturisit Bianca Comănici la Wownews.

Ștefan Ciuculescu a încurajat-o și i-a transmis lui Mario Fresh să ia în calcul ceea ce i-a transmis colega lui. Doar că cei doi au uitat un lucru esențial. Că fiica Andreei Esca este foarte geloasă.

Alexia Eram tranșează lucrurile

Alexia Eram a avut o perioadă în care a fost văzută mai mult singură și toată lumea credea că nu mai formează un cuplu cu Mario Fresh. Cei doi au vrut să-și dea spațiu unul altuia, dar se pare că declarațiile Biancăi Comănici i-a unit definitiv

Tânăra, care a împlinit recent 21 de ani, a postat imediat pe Instagram o fotografie cu iubitul ei și a transmis că acesta îi dă fluturi în stomac. A vrut să arate clar că Mario Fresh are iubită și este într-o relație serioasă, așa că Bianca Comănici nu poate decât să viseze la el, pentru că nu are nicio șansă.