Ce s-a ales de Ana-Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat Românii au Talent în 2019? Ce a făcut cu banii femeia care a impresionat toată țara cu vocea ei superbă

04 feb. 2022
Ce s-a ales de Ana-Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat Românii au Talent în 2019? Ce a făcut cu banii femeia care a impresionat toată țara cu vocea ei superbă

Ana-Maria Pantaze impresiona întreaga Românie în urmă cu aproape trei ani. De profesie croitoreasă, extrem de modestă, aceasta a ridicat sala în picioare atunci când a început să cânte în audițiile de la Românii au talent. A primit golden buzz de la Mihai Petre și a ajuns în finală.

Deși nu se aștepta să câștige, Ana-Maria Pantaze a câștigat marele premiu în valoare de 120.000 de euro. Avea 37 de ani atunci și era singură, necăsătorită mai exact. Și așa este și acum.

Reporterii de la emisiunea Vorbește Lumea au căutat-o și au dorit să afle ce mai face la aproape trei ani de la momentul sublim. În prezent, își caută de lucru pentru că a rămas fără job. După ce a fost promovată la PRO TV, ea a fost angajată ca și cântăreață la o terasă. Din păcate a venit pandemia și totul s-a închis.

Ce a făcut cu banii câștigați la Românii au talent

Așa că de atunci nu a mai cântat deloc. A scos și o piesă, dar nu a avut succes. S-a întors practic la viața pe care o avea și înainte. Gloria nu a ținut prea mult. Banii câștigați i-a investit într-un apartament. Nu a mers în vacanțe, nu i-a aruncat pe haine, și-a luat casa ei și este fericită cu această decizie.

Pe plan sentimental, spune că nu o duce deloc bine. Deși a fost cerută în căsătorie de mai multe ori, Ana-Maria Pantaze spune că nu l-a găsit pe cel cu care să-și dorească să rămână pentru tot restul vieții. Așa că mai caută și mai așteaptă.

La finalul reportajului și Adela Popescu s-a întrebat oare ce ar fi de făcut pentru ca o persoană care câștigă un concurs de acest tip să nu intre în anonimat apoi. Până acum niciun câștigător de la Românii au talent nu a ajuns celebru. A avut notorietate doar pe parcursul show-ului, puțin după și apoi totul s-a năruit. Același lucru s-a întâmplat și în cazul Vocea României sau X-Factor.