Ce s-a întâmplat cu audiența Românii au talent! Schimbare fără precedent: ce urmează pentru Smiley și Pavel Bartoș

22 ian. 2023
Ce s-a întâmplat cu audiența Românii au talent! Schimbare fără precedent: ce urmează pentru Smiley și Pavel Bartoș

”Întrebarea sezonului – Cum este posibil?”, spunea aseară Andra odată cu lansarea #13magic! Iar telespectatorii au realizat că vor rămâne cu gura căscată la talentul autentic pe care-l vor descoperi în următoarele luni. Concurenți care au muncit luni, ani pentru a pregăti un moment perfect, care și-au găsit curajul și care acum vor să fie văzuți și apreciați de o țară întreagă. Toți și-au găsit locul la Românii au talent!

”Au fost de domeniul incredibilului”, declara Andi Moisescu la finalul unui număr de salsa care nu va fi uitat prea curând. ”Spectacol, asta au făcut”, a completat Dragoș Bucur, înainte de a vedea cum Pavel Bartoș și Smiley nu au mai stat pe gânduri și au apăsat butonul auriu pentru Bivash Sardar și Sri Janak, din India, cei doi din grupul Bad Salsa care au impresionat cu dansul lor.

Tot cei doi prezentatori au mai trimis pe cineva direct în semifinală… pe puștiul care a demonstrat cât de important este cititul. Rareș Prisăcariu, din Iași, a venit în show și a spus fără să stea pe gânduri că investiția în educație este soluția. Monologul lui a ridicat sala în picioare și le-a adus unora lacrimi în ochi, așa că a fost normal să fie recompensat.

Ce se va întâmpla cu Smiley și Pavel Bartoș

Asta ar însemna că cei doi prezentatori nu vor mai putea apăsa butonul auriu. Cei de la PRO TV au dorit să înceapă în forță și se pare că deja s-au folosit armele principale.

Prima ediție a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:11. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 14.1 puncte de rating și 44.5% cotă de piață, față de locul 2 care avea 2.5 puncte de audiență și 7.8% share. De-a lungul difuzării, peste 2.5 milioane de români au simțit emoțiile concurenților care urcau pe scenă, iar în minutul de aur, la ora 20:53, peste 3.2 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, cu ochii pe PRO TV.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Andreea Fedi, Christian Stoinev, Gabriel Mardale, Black Widow, Adelina Benga, Ștefan Popescu, Takashi Jonishi, Flavian Glonț, Teodor Ghiță, Daria Mușat, Tjasa Dobravec, Andrei Gîrjob și Eduard Dragu – Sălăgean.

Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul merge mai departe! Alți concurenți cu momente senzaționale vor veni în fața juraților pentru a arăta că au ceea ce le trebuie pentru a fi sub lumina reflectoarelor pe cea mai importantă scenă! Nu ratați #13magic, noul sezon Românii au talent, la PRO TV și pe VOYO!