Ce salariu enorm primește Irina Fodor pe lună de la Antena 1 pentru că prezintă America Express. Gina Pistol încasa și mai mult

21 ian. 2023
Ce salariu enorm primește Irina Fodor pe lună de la Antena 1 pentru că prezintă America Express. Gina Pistol încasa și mai mult

După ce Gina Pistol a rămas însărcinată, iar mai apoi a decis să își dedice timpul creșterii fiicei sale, Irina Fodor a rămas la cârma emisiunii America Express.

Cu toate astea, au existat păreri pro și contra. Mulți nu au fost prea încântați de atitudinea Irinei Fodor și și-ar fi dorit-o pe Gina Pistol înapoi.

De asemenea, nu de puține ori s-a scris că Irina Fodor i-ar fi luat locul Ginei Pistol, însă realitate ar fi cu totul alta. Cele două vedete sunt bune prietene, iar asta au confirmat-o chiar ele.

La un moment dat, Gina Pistol povestea că ea a căutat-o pe Irina Fodor pentru emisiunile pe care le prezenta, având în vedere că ea nu mai putea apărea pe micile ecrane.

La rândul ei, prezentatoarea emisiunii America Express a dezvăluit recent că cele două sunt bune prietene și că nici nu se pune problema de discuții aprinse sau de conflicte, așa cum s-a tot zvonit în ultima vreme.

”De prietenie, ne cunoaştem de mulţi ani. Ne vedem la petreceri, povestim. Pot să spun că am fost de ambele părţi ale baricadei, ştiu şi cum se fac ştirile, ştiu şi cum e să fii în faţa reflectoarelor… ”, a povestit Irina Fodor zilele trecute.

Ce salariu are Irina Fodor la America Express

Deși sunt bune prietene însă, s-ar părea că experiența Ginei Pistol nu se compară cu cea a Irinei Fodor, iar asta putem vedea chiar  la America Express, mai exact la sumele de bani pe care cele două le-au încasat.

Presa scria anul trecut că Irina Fodor ar fi plătită de cei de la Antena 1 cu 10.000 de euro pe lună pentru a prezenta America Express. După un calcul simplu, având în vedere că filmările pentru America Express durează în jur de 10 săptămâni, soția lui Răzvan Fodor poate pleca acasă cu aproximativ 25.000 de euro.

Gina Pistol în schimb era plătită cu o sumă aproape dublă. Iubita lui Smiley ar fi încasat, atunci când prezenta America Express, 18.000 de euro, deși făcea același lucru ca buna ei prietenă.

Astfel, după ce filmările s-au încheiat, Gina Pistol ajungea acasă cu aproape 45.000 de euro.