Ce salariu imens primește Christian Sabbagh de la Kanal D? Câți copii are prezenantorul și câte mariaje eșuate deja

19 oct. 2021
Ce salariu imens primește Christian Sabbagh de la Kanal D? Câți copii are prezenantorul și câte mariaje eșuate deja

Până la 49 de ani, Christian Sabbagh a trăit intens. Acesta a fost căsătorit deja de trei ori și era pe punctul de a divorța recent și de ultima soție, Iulia, care este cu 19 ani mai tânără. Ei au împreună și doi copii.

Scandalul din familie s-a terminat totuși cu bine, după ce inițial fusese chemată Poliția, iar prezentatorul Știrilor Kanal D plecase de acasă. Totul s-a terminat cu bine, iar acum cuplul este liniștit.

“Nu am depus nicio plângere și nu am solicitat vreodată emiterea unui ordin de protecție împotriva soțului meu. Am fost în eroare cu privire la documentele întocmite de organele de poliție. Noi ne iubim și ne respectăm, totul a plecat de la o glumă banală, din discuții contradictorii”, a fost mesajul Iuliei Sabbagh, pe contul ei de Facebook, după ce subiectul a ajuns în presă.

Ce salariu primește Christian Sabbagh de la Kanal D și câți copii are

Christian Sabbagh a absolvit cursurile Universității Spiru Haret, dar s-a remarcat în televiziune datorită emisiunilor pe care le făcea pe zona de investigații poliție. De altfel, cea de-a doua soție a lui, Louise Sabbagh este angajată ca Șef Birou al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, la Structura de Securitate. Cu ea a fost căsătorit zece ani și au împreună o fetiță, pe Yasmine, pentru care plătește o pensie alimentară de 1.500 lei.

Prima soție a lui Christian Sabbagh a fost, însă Adelina, o colegă de facultate. Din mariajul cu ea, a rezultat un fiu, Eduard, care acum este student la Drept și care nu mai primește ajutor financiar de la tatăl său. Așadar prezentatorul are 4 copii.

Reporterii FANATIK.RO au aflat că din departamentul Știrilor Kanal D, Christian Sabbagh ar primi cel mai mare salariu sau printre cele mai mari, undeva între 15.000 și 18.000 de lei pe lună.

Pe lângă acești bani, probabil vedeta își mai rotunjește veniturile și din alt tip de contracte, el fiind un nume de mare impact în zona mass media, mai ales că are o bogată experiență în domeniu.