Ce salariu imens și-a negociat Florin Călinescu la Prima Tv? Cât primea de la PRO TV ca jurat la Românii au talent

30 oct. 2021
Ce salariu imens și-a negociat Florin Călinescu la Prima Tv? Cât primea de la PRO TV ca jurat la Românii au talent
Florin Călinescu

Florin Călinescu a plecat cu scandal de la PRO TV, televiziune cu care a colaborat o viață întreagă. La scurt timp după demararea negocierilor pentru un nou contract de jurat la Românii au talent, actorul a anunțat că demisioneze și a venit cu o serie de acuzații dure la adresa managementului companiei, pe care l-a acuzat că a distrus tot ce a construit Adrian Sârbu.

Florin Călinescu a spus că din PRO TV a dispărut spiritul PRO și că acum a mai rămas de post doar câteva filme și niște publicitate. În realitate, însă lucrurile nu stau deloc așa. Cifrele de audiență sunt foarte mari, iar în momentul de față PRO TV continuă să fie lider pe mai toate tronsoanele de public.

“Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature.

Ce salariu primește lunar Florin Călinescu de la Prima Tv

Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul PRO nu mai există!

Nu am obosit de atâta PRO TV pentru că atunci când mă duc la muncă eu nu mă uit la siglă. Este curios pentru mine pentru că pot să-mi închipui doar eu. Era un lucru făcut de la început pentru un telespectator pe care nu îl cunoșteam, dar îl știam și asta a făcut să țină ani de zile.

Acum este vorba doar despre puterea unui brand de telecomandă care merge dintr-o inerție. De altfel, fisurile au început să apară pe ici pe colo”, spunea Florin Călinescu la Aleph News, postul lui Adrian Sârbu, în urmă cu câteva săptămâni.

Doar că actorul nu a semnat cu fostul lui patron, ci cu Prima Tv, loc unde se pare că pleacă toate vedetele nemulțumite de alte trusturi. Și Cove prezintă acum o emisiune mondenă tot la acest post de televiziune.

Florin Călinescu prezintă la Prima Tv de o săptămână o emisiune de tip pamflet, Florin Călinescu Show, care este difuzată marți, miercuri și joi, între orele 20.00 și 22.00.

Salariul pe care și l-ar fi negociar ar fi de 8.000 de euro lunar, conform celor de la Playtech.ro. De la Românii au talent ar fi câștigat o sumă foarte mare. Unii spun că încasa 200.000 de euro pe sezon și că era cel mai bine plătit dintre toți. În timp ce alte surse spun că ar fi primit doar 50.000 de euro, sub Alexandra Dinu care ar fi semnat pentru 60.0000 de euro.