Ce salariu neașteptat va încasa lunar Oana Zăvoranu de la Primăria Sectorului 5? Ea este director de comunicare pentru edilul Piedone

12 nov. 2021
Ce salariu neașteptat va încasa lunar Oana Zăvoranu de la Primăria Sectorului 5? Ea este director de comunicare pentru edilul Piedone

Oana Zăvoranu anunța zilele trecute prin intermediul unei fotografii cu primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone că în curând va începe un job nou. Mai exact va fi director de comunicare și se va ocupa de tot ce înseamnă prezența în mass media a noului său șef.

O decizie care a luat pe mulți prin surprindere, în contextul în care Oana Zăvoranu spunea că este extrem de ocupată cu clinica sa de imagistică. Mai mult, ea avea și o emisiune pe Youtube, pe care a oprit-o, însă sub pretextul că echipa cu care colabora era incompetentă.

Recent, Oana Zăvoranu a participat și la Masked Singer România, dar a fost eliminată din competiție după doar două apariții. Ea crede că a fost dezavantajată de costum și sper să ajungă până în finală.

Ce salariu va încasa Oana Zăvoranu de la Primăria lui Piedone

Ei bine și după toate acestea, ea s-a ales și cu un job nou. Mulți s-au întrebat câți bani va încasa lunar de la stat în acest context. Ei bine, ZERO, pentru că nu va fi plătită.

”Cu zâmbetul pe buze și cu încredere în mine, eu nu sunt angajatul primăriei, eu nu sunt plătita, nu sunt remunerată, nu ajung la Oana Zăvoranu în buzunar bani publici. Pur și simplu consider că am lucruri de spus, de făcut, mă voi ocupa de partea de comunicare, de tot ce înseamnă mass-media, showbiz. Mi-am descoperit și calități de bun manager, bun gospodar, așa sunt eu în casa mea, în business-urile mele, mi le gospodăresc eu cu soțul meu, dar mai ales în primul rând cu mine”, a spus Oana Zăvoranu la Xtra Night Show.

Primarul Cristian Popescu Piedone a abordat și el acest subiect delicat al banilor și a explicat că noua lui colaboratoare nu va fi remunerată. El a vorbit și despre frumoasa prietenie care îi leagă de mult timp. Edilul este foarte apropiat și de Andra și Cătălin Măruță.

„Oana nu are o necesitate de bani. Are o experienţă vastă în domeniul TV. Îmi aduc aminte că în urmă cu mulți ani, când făcea o emisiune, am fost invitatul ei, ne cunoaştem de atunci. Am avut o relaţie foarte frumoasă de-a lungul timpului.”, a declarat Piedone, pentru Hotnews.ro.