Ce se întâmplă cu Aspirina și Giani din Las Fierbinți? Decizia luată de producătorii de la PRO TV. Ce rol va avea și Celentano

17 mart. 2022
Ce se întâmplă cu Aspirina și Giani din Las Fierbinți? Decizia luată de producătorii de la PRO TV. Ce rol va avea și Celentano

După ce a căutat disperat prin sat un vecin care să-i dea cu parul în cap, Firicel a ajuns la Vasile, salvarea lui pentru a face Alzheimer. A reușit să-l enerveze cu mărturisiri din trecut și a avut ocazia să-și vadă visul împlinit, dar s-a ferit și „norocul” l-a lovit pe Celentano.

Aspirina le-a deschis ochii lui Dorel și lui Giani despre ce înseamnă să aibă un hobby. Înainte ar trebui să muncească și abia după se pot gândi la pasiuni.

 Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 14.3 puncte de rating și 33.9% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 5 puncte de rating și 11.8% share. La nivel național, peste 2.1 milioane de români au urmărit serialuliar în minutul de maximă audiență, de la 20:59, peste 2.4 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Celentano nu renunță la alcool

De la lovitură, creierul lui Celentano se blochează și uită cum trebuie să mănânce. Din fericire, nu-și pierde niciun reflex când vine vorba despre alcool.

Ardiles se gândește să-și facă pensie privată, dar nu să cotizeze, ci doar să încaseze. Are un plan foarte bun, să-i dea Rață câte 200 de lei pe lună, dacă tot ia de la Brânzoi, să împartă și cu alții.

Nevasta lui Brânzoi face orice să-l întoarcă pe Nicușor al ei și-i cere ajutorul Aspirinei, care se oferă să discute cu el. Care e rezultatul intervenției, vedem în seara aceasta, de la 20:30, în Las Fierbinți.