Ce se întâmplă cu fiul cel mic al lui Dragoș Bucur? Totul a fost păstrat secret până acum. Copilul are doar 6 ani

30 mai 2022
Ce se întâmplă cu fiul cel mic al lui Dragoș Bucur? Totul a fost păstrat secret până acum. Copilul are doar 6 ani

Dragoș Bucur și Dana Năblaru au fost criticați în repetate rânduri pentru că au ales să își aduce copiii după sistemul faimos în America – homeschooling, însă la mijloc e un motiv de-a dreptul halucinant.

Dana Năblaru a recunoscut că fiul ei, Kadri, în vârstă de doar șase ani este supradotat, iar dacă ar fi să meargă la o școală normală, nu ar putea fi primit în clasele unde s-ar încadra din punct de vedere al cunoștințelor sale.

Mai mult de atât, artista recunoaște că fiul ei nu suferă de autism ci pur și simplu este mai selectiv când vine vorba de persoane, motiv pentru care, învățatul de acasă a fost cea mai bună soluție pentru el.

Școala, așa cum e ea organizată, nu îl ajută, e prea avansat pentru vârsta pe care o are și nu îl primesc la clase mai mari iar lui nu-i place să stea între mulți oameni. Nu e autist, e selectiv cu oamenii, un copil cu o capacitate de învățare absolut uriașă”, mărturisește soția lui Dragoș Bucur.

Ce a ajuns să facă fiul lui Dragoș Bucur la doar șase ani

Dana Năblaru a mai dezvăluit că fiul ei a învățat alfabetul încă de la vârsta de 3 ani, iar acum, la șase ani citește deja o carte pe zi. Mai mult de atât, acesta învață singur engleză, iar la un moment dat vedeta ajunse să se simtă chiar depășită de situație.

”La trei ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână. La șase ani citea deja o carte pe zi. Din aceea fără poze. După o săptămână cartea aceasta de gramatică e aproape gata. La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat.

Am început cu el geografia, puțină istorie și filosofie. Engleză a învățat singur. Încep să mă simt depășită. Nu mă dau mare, tot caut soluții să-l pot ajuta în nevoia lui de cunoaștere”, a mai dezvăluit Dana Nălbaru.