Ce spune Valentina Pelinel despre divorțul de Cristi Borcea. Milionarul este acuzat că ar avea o relație secretă cu Adelina Pestrițu

28 oct. 2021
Ce spune Valentina Pelinel despre divorțul de Cristi Borcea. Milionarul este acuzat că ar avea o relație secretă cu Adelina Pestrițu

Jurnalistul clujean Liviu Alexa, care este totodată și patron de presă, a publicat pe unul din site-urile lui o investigație în care-l acuză pe Cristi Borcea că ar avea o relație secretă cu Adelina Pestrițu. Acesta susține că milionarul se laudă că celebra influenceriță ar fi marea lui iubire și adevărata lui soție.

Aceasta este căsătorită cu omul de afaceri Virgil Șteblea, cu care are și o fetiță. În trecut ea a mai bifat un mariaj eșuat cu Liviu Vârviu și tocmai scandalul divorțului a transformat-o în vedetă.

Liviu Alexa spune că Borcea s-a orientat spre o femeie mai tânără și asta pentru că Valentina Pelinel ar fi fumată la 40 de ani, după ce aceasta a fost căsătorită și cu Cristian Boureanu în trecut.

Fostul acționar de la Dinamo declara în urmă cu ceva timp că este foarte fericit alături de fostul fotomodel și că s-a cumințit. El are acum, în total 9 copii, cu patru femei.

Tot Liviu Alexa spune că Borcea ar finanța-o pe Adelina Pestrițu pentru ca aceasta să trăiască numai în lux. Doar că fiind una dintre influencerele de top din România, ea câștigă totuși sume uriașe.

Ce reacție a avut Valentina Pelinel când a auzit de divorțul de Cristi Borcea

Toate aceste zvonuri nu par să o fi afectat pe Valentina Pelinel, care nu se gândește deloc la divorț. Ba chiar a ținut să arate cât de grijului este soțul ei cu ea. Zilele trecute a suferit o intervenție chirurgicală la picior din cauza unei rupturi de ligamente. Aveam probleme încă de acum 8 ani, după un accident la ski.

”Bună dimineața, faceți cunoștință cu noile mele accesorii pentru următoarea perioadă. Cum vi se par? Sunt roșii să-mi poarte noroc ca să termin recuperarea mai repede. De Halloween sigur voi avea cel mai reușit costum”, a scris Valentina pe pagina personală de Instagram.

Fostul fotomodel a dat detalii despre operația ei, arătând că soțul său este foarte implicat în recuperarea ei, care în mod cert va fi una de durată. Poate ajunge până la șase luni.

”Sunt și specialiști care au lucrat la Dinamo cu Cristi. Sunt pe mâini bune, dar am mult de lucrat, e nevoie de ambiție, de răbdare multă. Intervenția domnului doctor Vlad Predescu a fost reușită, în curând voi putea face mișcare și sport chiar mai bine ca înainte. Am oameni minunați alături de mine, prieteni, copiii, soțul meu, toate cuvintele și mesajele lor îmi dau forță”, a explicat Pelinel Valentina pentru Libertatea.