Ce studii are de fapt Florin Ristei? Ce vârstă are juratul X-Factor și ce salariu încasează de la Antena 1

18 sept. 2021
Ce studii are de fapt Florin Ristei? Ce vârstă are juratul X-Factor și ce salariu încasează de la Antena 1
Florin Ristei

Florin Ristei debuta în muzică la doar 13 ani, cu celebra piesă Dana. Atunci făcea parte din trupa Amici și toată lumea credea că va deveni un star internațional. Dar treptat, el a dispărut din peisajul muzical și nu s-a mai știut mare lucru despre el până în anul 2013, când a câștigat X-Factor, ca și concurent.

A făcut parte din echipa Deliei, iar la final a plecat acasă cu premiul de 120.000 de euro. L-a învins în finală pe Alex Mațaev, iubitul fiicei lui Liviu Dragnea, preferatul doamnelor și domnișoarelor care au privit emisiunea.

După această performanță, Florin Ristei a rămas în echipa Antenei 1. El a bifat mai multe colaborări fructuoase. A fost și concurent în show-ul muzical, Te cunosc de undeva, a avut o emisiune matinală împreună cu Diana Munteanu, iar în prezent este jurat X-Factor.

Mai mult decât atât, el face parte și din echipa matinalului de la Antena 1 și apare zilnic la Neața, alături de Dani Oțil și Răzvan Simion.

Ce studii are Florin Ristei, ce vârstă are și ce salariu primește de la Antena 1

Deși a cântat de mic, culmea, Florin Ristei, care s-a născut în Galați în anul 1987, nu a urmat o facultate care să-l ajute în domeniul în care activează.

În anul 2003, acesta a absolvit Școala Populară de Arte, secția Canto, din Galați, iar în paralel a luat lecții de vioară și pian. După liceu, a studiat Informatică Economică în cadrul Universității Româno-Americane, după ce a mai trecut și pe la Universitatea Politehnica București.

Florin Ristei, în vârstă de 34 de ani a ieșit în evidență în ultima perioadă și prin relația pe care o are cu fotomodelul britanic, Naomi Hedman. Ea a fost concurentă X-Factor, dar povestea lor de iubire a început după terminarea ediției respective.

Artistul are și o trupă, FreeStay, cu care cântă la diferite evenimente și merge în concerte cât de des poate. De la Antena 1 ar încasa 50.000 de euro pentru fiecare sezon X-Factor plus încă aproximativ 3.000 de euro lunar pentru prestația de la Neața, potrivit surselor ShowBlitz.ro.