Ce studii are Iulia Vântur și ce job surprinzător avea la doar 15 ani? Ce vârstă are acum și ce decizie a luat legat de cariera ei în India

28 sept. 2021
Ce studii are Iulia Vântur și ce job surprinzător avea la doar 15 ani? Ce vârstă are acum și ce decizie a luat legat de cariera ei în India
Sursa foto: Instagram

Cu o carieră de invidiat în televiziune, teatru sau cinematografie, puțini știu de fapt ce studii are Iulia Vântur sau care a fost primul ei job înainte să devină cunoscută. Încă din adolescență a încântat prin frumusețea ei așa că, această meserie este legată de lumea modei. Ce studii are fosta vedetă a PRO TV și care a fost primul ei job? 

Iulia Vântur s-a remarcat în perioada în care a lucrat la PRO TV, de la pupitrul de știri și până la show-uri precum „Dansez pentru tine”, alături de Ștefan Bănică. Ea a fost prezentatoare a știrilor la această televiziune pentru 10 ani, iar în 2006 a început să prezinte știrile din prime-time și din weekend.

Ce studii are și care a fost primul job

Însă Iulia Vântur era apreciată încă din adolescență și prin prin frumusețea ei a reușit să atragă atenția unei case de modă din Iași. Astfel, la doar 15 ani ea urca pe scenă ca manechin, iar doi ani mai târziu devenea instructor de modele la Iași, Botoșani și Suceava. Ea a participat la numeroase festivaluri de modă și a câștigat premii pentru „cel mai bun manechin”. Mai mult, ea a fost selectată pentru Miss România, însă Iulia Vântur a decis să nu participe, scrie VoxBiz.ro.

Surprinzător sau nu, însă vedeta nu are studii legate de domeniul televiziunii, teatrului sau cinematografiei. Ea a terminat Facultatea de Drept la Iași în perioada 1999-2003. De asemenea, vedeta are un stil de viață sănătos practicând sport, Yoga, meditație sau wellness.

Prioritatea ei numărul unu

Iulia Vântur a mărturisit recent care este cel mai important lucru pentru viitorul ei, mai exact pentru cariera ei. În prezent, ea este hotărâtă să se întoarcă în țara ei adoptivă, India, în ciuda mai multor oferte de a lucra la proiecte în România. Vedeta a spus însă că niciun proiect din țară nu a încântat-o până acum, așa că este decisă să plece și să-și dezvolte cariera acolo.

„Am mai primit propuneri, doar că deocamdată nu s-a întâmplat să fie și propunerea aceea, care să fie ok pentru mine. Aștept o nouă provocare și sper că va veni în curând. Momentan mă axez pe cariera din India. Chiar dacă în ultima vreme am fost aici, în țară, în România, dar merg să continui filmările în India. Urmează să fie lansat un film la care am lucrat, dar care mai așteaptă până când cinematografele se vor deschide. Și am început o altă filmare, un alt proiect care îmi e foarte drag mie. Este vorba de un concept al meu, pe care urmează să-l terminăm”, a declarat Iulia Vântur într-un interviu pentru Click.ro.