Ce studii și ce vârstă are Teo Trandafir? Vedeta Kanal D ar fi trebuit să aibă complet altă meserie

14 iun. 2022
Ce studii și ce vârstă are Teo Trandafir? Vedeta Kanal D ar fi trebuit să aibă complet altă meserie

Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. De-a lungul timpului, aceasta și-a încântat fanii cu diverse emisiuni. Pe partea profesională, lucrurile au mers destul de bine, chiar dacă în viața personală a avut și momente extrem de grele.

Nu există persoană care să nu știe cine este Teo Trandafir, însă puțini sunt cei care știu ce studii are prezentatoarea TV. Aceasta s-a născut la data de 2 iunie 1968, având în prezent vârsta de 54 de ani. Originară din Pitești, Teo Trandafir a făcut primele două clase în acest oraș, apoi și-a continuat studiile în București, acolo unde s-a mutat cu familia.

Ulterior, Teo Trandafir s-a mutat la Brăila, acolo unde a termina Colegiul Național Nicolae Bălcescu din acest oraș. După liceul, prezentatoarea TV a decis să urmeze cursurile Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității București. Un detaliu la care nimeni nu se aștepta este că Teo Trandafir a fost la secția arabă-engleză.

Teo Trandafir a avut prima interacțiune cu televiziunea la o vârstă fragedă

Într-un interviu, Teo Trandafir a precizat că prima interacțiune pe care a avut-o cu televiziunea a avut loc în jurul vârstei de 8-9 ani, atunci când unchiul său cumpărase un televizor, scrie viva.ro.

„Țin minte că în perioada aceea unchiul meu și-a cumpărat televizor. Noi locuiam într-o mahala unde nu aveam apă și mama mă spăla cu apă de la o fântână din curte. Țin minte că îmi plăceau foarte mult emisiunile de divertisment – o iubeam pe Margareta Pislaru! – și mă gândeam ce fericiți trebuie să fie oamenii ăștia pentru că îmi imaginam eu că pe ei îi coafează cineva care nu-i trage de păr și ei nu fac decât să cânte, să danseze și să se distreze toată ziua. Așa a intrat televiziunea în viața mea”, spunea Teo Trandafir.

Cariera sa a început în anul 1991, atunci când a lucrat ca secretară la Fun Radio București. Ulterior, vedeta a devenit realizator de programe de știri la același post de radio. În 1993, prezentatoarea TV începe să lucreze la PRO FM, acolo unde a ocupat postul de redactor de știri și realizator-prezentator la emisiunea „Rondul de dimineață”.

Ulterior, aceasta a intrat și în televiziune, încurajată de Mihai Tatulici. Acesta a lucrat la Tele 7abc, alături de Mircea Badea, la Antena 1, Pro TV, iar acum lucrează la Kanal D.