Ce studii surprinzatoare are Mihai Petre? Ce facultate prestigioasă a absolvit concurentul de la Asia Express. Nu are nicio legătură cu dansul. Ce profesie are la baza

15 nov. 2021
Ce studii surprinzatoare are Mihai Petre? Ce facultate prestigioasă a absolvit concurentul de la Asia Express. Nu are nicio legătură cu dansul. Ce profesie are la baza
Mihai și Elwira Petre

Mihai Petre a ajuns extrem de popular după ce a făcut parte din juriul emisiunii Dansez pentru tine, de pe PRO TV. Ulterior, el a ocupat aceeași poziție la Românii au talent și a bifat mai multe colaborări și cu Antena 1.

Ultimul an a fost unul complicat pentru el, însă. Pandemia i-a afectat serios veniturile, în contextul în care școala lui de dans a stat mai mult închisă, iar proiectele tv au lipsit.

Asta l-a determinat probabil să accepte provocarea Asia Express, unde face echipă cu frumoasa lui soție Elwira. De altfel mai multe surse media spun că ei ar fi câștigat competiția, iar în finală i-ar fi învins pe Cuza și Emi. Cu toate acestea, el nu vrea să mai audă de un alt reality show. I-a fost foarte greu, dar a reușit.

„Nici n-am văzut și nici nu mai vreau să văd pentru că eu cred că pentru mine este primul și ultimul. Eu vă spun! Să se consemneze în analele showbiz-ului românesc, primul și ultimul, nu îmi mai trebuie! Pe de altă parte, sunt convins că va deveni cea mai frumoasă amintire pe care o voi avea. Niciodată n-am fost scos în halul ăsta din zona de confort (…) Sunt sentimente contradictorii, dar asta e tare fain”, a fost reacția lui Mihai Petre în cadrul unui interviu pentru Antena 1.

Ce studii are Mihai Petre? Ce facultatea prestigioasă a absolvit

Mihai Petre practică dansul sportiv de la 8 ani și are numeroase distincții în acest domeniu. El a făcut pereche cu soția lui și au cucerit extrem de multe trofee în cariera lor.

Deși toată lumea s-ar fi așteptat ca Mihai Petre să aibă studii în zona artei sau a actoriei măcar, ei bine el a terminat o facultatea prestigioasă, care nu are nicio legătură cu dansul. Acesta și-a obținut diploma de licență în cadrul Facultății de Științe Politice a SNSPA.

De-a lungul timpului, Mihai Petre și soția sa, Elwira Duda au fost campioni naționali ai României în 2002, 2003 și 2004, atât la secțiunea Standard cât și la secțiunea Latino-Americană. De altfel, cei doi au format prima pereche din România clasată în primele 50 ale lumii în IDSF World Ranking List în 2004.