Ce sumă enormă încasează Mirela Vaida de la stat în fiecare lună, deși are un salariu imens de la Antena 1

18 oct. 2021
Ce sumă enormă încasează Mirela Vaida de la stat în fiecare lună, deși are un salariu imens de la Antena 1
Sursa foto: Instagram

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din România pentru emisiunea „Acces direct”, Mirela Vaida, are și alte surse de venit pe lângă salariul de la Antena 1. În primul rând, ea este angajată la stat de unde primește lunar un salariu și, în plus, câștigă sume consistente din contractele de imagine.

Mirela Vaida este angajată și la stat, pe lângă jobul de la Antena 1. Ea ocupă postul de solist vocal la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” în urma unui contract individual de muncă, pe perioadă nedeterminată. În fiecare lună ea primește „un salariu net de 4.487 lei, conform gradului SI, gradația 4, Legea 153/2017, actualizată”, transmite Primăria Capitalei, potrivit capital.ro.

Sumele virate anul trecut de Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” se ridică la 55.237 de lei și, în plus, a primit în primele șase luni ale acestui an încă 28.120 de lei.

Ce salariu primește la Antena 1

La Antena 1, vedeta este plătită pentru fiecare ediție în parte a emisiunii „Acces direct”, după cum a mărturisit. Deși nu este o sumă „fabuloasă”, având în vedere zilele lucrate, se ajunge la un venit destul de bun.

„Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă, şi se înmulţeşte cu câte zile am lucrat.

Pe mine nu mă afectează etichetele care mi se pun. Eu am făcut mai multe emisiuni LIVE, Acces Direct nu este prima. Atâta timp cât se vorbeşte, înseamnă că eşti important pentru ei”, a mărturisit Mirela Vaida într-un interviu pentru Dana Săvuică.

Sume importante din contracte de imagine

În plus, Mirela Vaida își rotunjește veniturile și din sumele pe care le primește ca influencer. În urma unor contracte de imagine minimale, ea își dublează practic veniturile și când vine vorba de o promovare mai intensă, tariful ei este unul destul de ridicat și ajunge să încaseze sume uriașe.

Mirela Vaida este licențiată în Drept și are două Mastere – unul în Dreptul Comunității Europene și altul în Comunicare și Relații Publice. Prima ei apariția la TV a fost la o vârstă fragedă, când a trebuit să cânte o melodie live pentru un post local din Iași, iar în 2004 a prezentat prima emisiune TV.