Ce super job mai are Mihai Petre, pe lângă cel de la Antena 1. Puțini știu asta despre el. Oricine și-ar dori să facă asta pentru bani

02 apr. 2022
Ce super job mai are Mihai Petre, pe lângă cel de la Antena 1. Puțini știu asta despre el. Oricine și-ar dori să facă asta pentru bani

După ce au câștigat Asia Express, Mihai Petre și Elwira au obținut un contract greu de refuzat de la Antena 1. Cei doi sunt jurați ai emisiunii Dancing on Ice, care se bucură de un succes neașteptat.

Chiar Mihai Petre a dezvăluit că noua emisiune de la Antena 1 este un show total și de asemenea, un proiect grandios. Se bucură de faptul că face parte din proiect, atât el, cât și soția sa, Elwira.

E un proiect grandios, un show total din toate punctele de vedere, din care mă bucur foarte mult că fac parte. La nivel vizual cred că este de departe cel mai spectaculos show TV din România. Chiar cei de la iTV, deținătorii formatului, au declarat că România este țara în care emisiunea arată cel mai bine”, a mărturisit Mihai Petre.

Și Elwira se bucură de noua oportunitate pe plan profesional. De când au devenit jurați, petrec mult mai mult timp împreună, iar asta o confirmă chiar dansatorul.

”Dancing on ice – Vis în doi” chiar e un prilej de a sta mai mult împreună. Fiecare dintre noi are cursuri pe tot parcursul zilei, iar dacă nu sunt cursuri, sunt alte lucruri de rezolvat separat”, a dezvăluit el.

Cu ce se ocupă Mihai Petre și Elwira

Totuși, colaborarea cu Antena 1 nu este singurul lucru care îi aduce împreună pe cei doi. Pe lângă banii pe care îi încasează pentru rolul de jurați, Mihai și Elwira Petre mai au și o școală de dans, iar fiecare are cursurile lui pe parcursul zilei.

Vorbim despre ”Academia de Dans”, Mihai Petre, unde nenumărați doritori se înscrie pentru a învăța câte ceva de la cei doi dansatori talentați. Oricum ar fi, pentru câștigătorii de la Asia Express, dansul este unul dintre cele mai plăcute activități.

”Punctul nostru forțe rămâne solul”, a mai dezvăluit Mihai Petre.