Ce vârstă a împlinit astăzi Ștefan Bănică Junior? Pare mult mai tânăr decât este. Ce trucuri folosește ca să arate perfect

18 oct. 2021
Ce vârstă a împlinit astăzi Ștefan Bănică Junior? Pare mult mai tânăr decât este. Ce trucuri folosește ca să arate perfect
Ștefan Bănică și soția lui Lavinia Pârva

Ștefan Bănică Junior pare artistul veșnic tânăr. Trecerea anilor nu se observă aproape deloc în ceea ce-l privește. Arată în continuare foarte bine, este energic, plin de viață și are mare succes cu piesele sale, chiar dacă noua generație a impus pe piața muzicală un alt stil.

Ștefan Bănică Junior a susținut în această vară mai multe concerte, chiar dacă publicul nu a mai fost la fel de numeros ca altă dată din cauza pandemiei și a restricțiilor. Cu toate acestea, el a vrut neapărat să cânte indiferent de numărul spectatorilor.

Chiar dacă situația este critică în România în momentul de față, el spera ca de Crăciun să poată să-și susțină tradiționalele concerte la Sala Palatului și chiar să vină și cu alte show-uri la care a tot lucrat. Între timp, se dedică emisiunii X-Factor, unde este jurat alături de Loredana, Delia și Florin Ristei.

Ce vârstă are Ștefan Bănică Junior

Ștefan Bănică Junior a împlinit astăzi, 18 octombrie 2021, 54 de ani. Mulți nu i-ar da mai multe de 40, nu doar datorită look-ului său demn de invidiat, dar și pentru spiritul său tânăr. Într-un interviu mai vechi, el a dezvăluit trucul său: să faci ceea ce iubești.

„Mă întreţin, dar nu ştiu să-ţi dau o reţetă, sunt atent la ce mănânc. În momentul în care vrei să faci performanţă trebuie să fii atent la nişte lucruri. Exact ca un sportiv, la un moment dat. Dar sunt un om obişnuit şi probabil faptul că dau senzaţia asta de tânăr şi neliniştit e că iubesc şi îmi place enorm tot ceea ce fac. Tot ceea ce fac în profesia mea fac din credinţă şi cu dragoste şi respect. Şi atunci probabil lucrul ăsta îţi dă o anumită stare”, spunea Ștefan Bănică Junior pentru Click! în urmă cu mai mult timp.

Artistul este căsătorit în prezent cu Lavinia Pârva, care i-a dăruit și un băiețel. Înainte a mai bifat două căsnicii eșuate cu două nume foarte sonore în industra showbiz-ului: Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Cu prima are și o fetiță, Violeta.

În plus, el mai are un fiu, pe Radu Ștefan Bănică, student la actorie în anul 2. Tânărul are 20 de ani și deja frânge inimi.