Ce vârstă are acum Elwira Petre de la Asia Express? Relația ei cu Mihai Petre a început când ea era doar un copil. Câți ani are și celebrul dansator

15 nov. 2021
Ce vârstă are acum Elwira Petre de la Asia Express? Relația ei cu Mihai Petre a început când ea era doar un copil. Câți ani are și celebrul dansator

Dacă pe Mihai Petre îl cunoaște toată lumea datorită prezenței sale de-a lungul timplui în juriile celor mai urmărite emisiuni de divertiment din România, ei bine soția lui, Elwira Petre a fost mereu o prezență discretă în showbiz. Aceasta a ajuns în prim plan abia acum, datorită expunerii mari în reality show-ul Asia Express.

Și a devenit concurenta favorită a multora. S-a impus prin blândețea ei, calmul imperturbabil, dar și spiritul de învingătoare. Elwira Petre a fost o adevărată războinică în mai toate probele la care a luat parte și a ajuns de multe prima la Irina Fodor, împreună cu soțul său.

Puțini știu, dar Elwira și Mihai Petre formează un cuplu de când erau practic copii. De origine poloneză, ea a format pereche pentru a dansa cu actualul soț, când avea doar 18 ani. Și de atunci sunt nedespărțiți.

„Eu prin dans l-am cunoscut pe soțul meu și de când am împlinit 18 ani suntem împreună. Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo. Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă.

Mihai și Elwira Petre sunt împreună de peste 20 de ani

Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București. Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști și cumva de acolo se aprindeau mici certuri și conflicte pentru că Mihai nu e un om chiar foarte simplu. Cere foarte mult de la el și cumva, făcând echipă cu el și în dans, trebuia să te ridici. Chiar au fost multe momente în care ne-a fost foarte greu, pentru că dansul nu este un sport foarte ieftin”, a povestit Elwira Petre, în cadrul emisiunii Chefi la cuțite.

Mihai Petre este născut pe 28 martie 1979 și are 42 de ani, în timp ce frumoasa lui soție va împlini pe 30 decembrie 40 de ani. La Asia Express, cei doi au trecut prin multe momente grele. De exemplu, au fost nevoiți să stea despărțiți timp de două zile pentru că așa a fost o probă, iar Elwira nu se putea gândi decât la soțul ei. Dependența de el este foarte mare și a recunoscut-o chiar ea.

“Am fost tristă două zile, n-am avut energie să fac absolut nimic și mă gândeam numai la el. Eu l-am cunoscut când eram copil. E cel care are grijă de mine în fiecare zi, cel care mă trezește, cel care mă ține de mână la fiecare trecere de pietoni. Nu cred că sunt cuvinte care pot exprima ce înseamnă Mihai pentru mine”, a spus Elwira la Antena 1.