Ce vârstă are Cristina Pucean, vedetă la Românii au talent și noua iubită a lui Bogdan de la Ploiești? Este mult mai tânără decât pare

30 mart. 2023
Ce vârstă are Cristina Pucean, vedetă la Românii au talent și noua iubită a lui Bogdan de la Ploiești? Este mult mai tânără decât pare

Cristina Pucean a ajuns să fie extrem de cunoscută, mai ales după ce s-a scris în presă că ar avea o relație cu Bogdan de la Ploiești.

Totuși, există anumite informații despre care mulți nu știu. De exemplu, blondina are 27 de ani, însă mulți consideră că este mai în vârstă din cauza aspectului său, cu toate că aceasta nu arată deloc rău.

Cristina Pucean este dorită de majoritatea maneliștilor pentru a face parte din clipurile lor video, însă blondina a luptat foarte mult pentru visul ei de a ajunge dansatoare. La început, nu puțini au fost cei care nu au crezut în potențialul ei.

Timpul a trecut, iar Cristina Pucean le-a dat peste nas haterilor, colaborând acum cu nume cunoscute din industria muzicală. Blondina a decis să-și urmeze visul de la vârsta de 14 ani și a fost chiar și la emisiunea ”Românii au talent” de la PRO TV, acolo unde s-a făcut remarcată.

Cristina Pucean nu se uită la bani când vine vorba despre aspectul fizic

Cristina Pucean își permite orice moft, însă preferă să investească bani în aspectul fizic și nu se uită niciodată la cât cheltuie în acest sens.

„Am două operaţii. Rinoplastie şi implant mamar. Mi-am pus acid în buze o singură dată anul trecut, dar asta nu se poate numi operaţie”, spune vedeta pe pagina sa de Instagram, după ce fanii au întrebat-o dacă are operații estetice sau câte și-a făcut.