Ce vârstă are Cuza de la Asia Express și ce facultate prestigioasă a terminat! Nu are nicio legătură cu ceea ce face în proiectul său Noaptea Târziu

29 sept. 2021
Ce vârstă are Cuza de la Asia Express și ce facultate prestigioasă a terminat! Nu are nicio legătură cu ceea ce face în proiectul său Noaptea Târziu
Cuza și Emi la Asia Express

Cuza și Emi, colegul său de trupă de la Noaptea Târziu, formează una dintre echipele de top din sezonul 4 de la Asia Express. De altfel, s-a zvonit că cei doi vor ajunge până în finala pe care o vor pierde în fața lui Mihai Petre și a soției lui, Elwira.

Cuza, pe numele său real Iulian Adrian Popescu, este celebru în mediul online. Acesta gândit proiectul Noaptea Târziu, la o cafea, în anul 2014 împreună cu prietenii săi Emi și Cucu. Astăzi canalul lor de Youtube are aproape 2 milioane de abonați, iar parodiile lor muzicale au fost foarte des în trending, doborând multe recorduri muzicale.

Cucu a fost concurent la Survivor România, în acest ultim sezon, câștigat de Zanni, dar a intrat relativ târziu în competiție și a ieșit destul de repede, fiind nou.

Ce vârstă și ce studii are Cuza

Prietenii lui, Cuza și Emi au plecat în aventura Asia Express. Cel care a atras cel mai mult atenția publicului este Cuza. Tânărul are 29 de ani și s-a născut la Târgu Jiu. A terminat o facultate prestigioasă, Medicina, dar nu a profesat și asta pentru că a cunoscut succesul în online, când încă era student. Și implicit au venit și mulți bani.

Cuza a avut o relație tumultoasă cu Ramona Olaru, asistenta de la Neața cu Răzvan și Dani, dar după o serie de împăcări și despărțiri, într-un final și-au spus adio definitiv.

Cuza a mai avut colaborări cu Antena 1. El a participat la show-ul Te cunosc de undeva, dar a fost prezent și la IUmor, cu un număr care a devenit rapid viral și a urcat sus în trending.