Ce vârstă are Dragoș Bucur și ce studii are, de fapt juratul de la Românii au talent. Cum a ajuns să prezinte Visuri la Cheie de la PRO TV 

31 mart. 2023
Ce vârstă are Dragoș Bucur și ce studii are, de fapt juratul de la Românii au talent. Cum a ajuns să prezinte Visuri la Cheie de la PRO TV 

Dragoș Bucur este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Are o familie superbă, formează un cuplu de ani buni cu Dana Năblaru și se poate declara un om împlinit din punct de vedere profesional, dar și personal.

Câți dintre voi știu însă detalii despre Dragoș Bucur? Prezentatorul emisiunii Visuri la Cheie de la PRO TV, care este în prezent și jurat la Românii au talent are o poveste cât se poate de impresionantă pe plan profesional.

Dragoș Bucur are 45 de ani, iar pe când era copil visul său era să devină gunoier. Părinții săi au fost cei care i-au recomandat însă să se gândească mai bine.

”Mi se părea o chestie extraordinară sã stai agăţat de maşina de gunoi. Au încercat ai mei la un moment dat să mă convingă cã nu e cea mai rentabilă meserie din lume şi nici cea mai plăcută. Nu i-am crezut. Încet, încet, am început să-mi dau seama cã am nişte opţiuni ceva mai bune”, mărturisea el acum ceva timp.

Cât despre pasiunea pentru actorie, aceasta nu a apărut neapărat din suflet, ci mai degrabă din nevoie. În perioada în care era mai mic, prezentatorul de la Visuri la Cheie și-a dorit să impresioneze o fată.

Cum a ajuns Dragoș Bucur să fie actor

Acela a fost momentul în care vedeta și-a dat seama că va putea să facă acest lucru dacă va deveni actor. Asta a și făcut când a crescut. Dragoș Bucur a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală și Cinematografică din București, iar după primul an de facultate a urcat și pe scenă, jucând la teatrul Nottara.

Deși nu a reușit ceea ce și-a propus din punct de vedere sentimental, Dragoș Bucur a cunoscut ascensiunea în domeniul actoriei. O bună perioadă de timp, după ce a absolvit facultatea, acesta a predat actorie în facultăți de teatru și film.

De asemenea, a predat inclusiv tip de trei ani la UNATC, având în vedere experiența sa vastă.

Colaborarea cu PRO TV a început ani mai târziu. Fiind deja un nume cunoscut publicului larg, Dragoș Bucur a primit oportunitatea de a prezenta emisiunea Visuri la Cheie, a urmat apoi și rolul de jurat la Românii au talent, lucruri care l-au ajutat să câștige aprecierea telespectatorilor și nu numai.