Ce vârstă are Maria Speranța de la Asia Express și cu ce se ocupă aceasta în viața de zi cu zi. Mama ei, Adriana Trandafir a născut-o când avea 45 de ani

27 sept. 2021
Ce vârstă are Maria Speranța de la Asia Express și cu ce se ocupă aceasta în viața de zi cu zi. Mama ei, Adriana Trandafir a născut-o când avea 45 de ani
Maria Speranța și mama ei, celebra actriță Adriana Trandafir

Maria Speranța este una dintre cele mai simpatice concurente de la Asia Express. Mereu zâmbitoare și pozitivă, aceasta a cucerit repede publicul. Mama sa, celebra actriță, Adriana Trandafir este în schimb mult mai apăsată de presiune concursului. Face, însă o echipă minunată împreună cu fiica ei.

Maria Speranța nu și-a dorit să fie actriță niciodată, așa că a urmat un alt drum. Nici fratele ei mai mare nu și-a urmat mama în carieră, astfel că marea doamnă a teatrului românesc va rămâne fără urmași pe scenă.

Maria Speranța are vârsta de 20 de ani și provine din a doua căsnicie a Adrianei Trandafir, care mai are un fiu. Acesta a crescut, însă alături de tată pentru că ea a pierdut custodia lui. Tânărul Ștefan Bogrea are 30 de ani și este astăzi avocat și profesor de drept internațional.

Cu ce se ocupă Maria Speranța în viața de zi cu zi

Pe Maria Speranța a născut-o când avea 45 de ani și este foarte mândra de ea. Aceasta studiază la Haga, secția de Marketing, la Relații Internaționale.

„Maria Speranța este studentă la Haga, la Relații Internaționale, face Marketing. Când și-a făcut dosarul ca să fie admisă la facultate, Maria Speranța a avut de completat un chestionar.

Și una dintre întrebări a fost – nu mi-a spus, dar am văzut: care este cel mai greu lucru pe care l-a rezolvat? Iar ea a spus: «Cel mai greu lucru pentru mine a fost să ies din umbra mamei mele și lumea să mă recunoască după umbra mea». M-a durut foarte tare, pentru că eu nu am fost o mamă care să îi scoată în față, să se afișeze cu ei, să spun tot timpul că sunt copiii mei, nu… Maturitatea asta m-a durut, dar a fost o durere care mi-a făcut și bine”, spunea Adriana Trandafir într-un interviu acordat libertatea.ro.

Cum se înțelege Maria Speranța cu fratele ei

Maria Speranța și fratele său Ștefan se înțeleg foarte bine și vorbesc des, chiar dacă ea studiază în afara țării. Experiența de la Asia Express a fost o mare provocare pentru ea și s-a bucurat să participe în acest show, unde deja a atras atenția.

„Cea mai provocatoare experienţă personală, de până acum, singura în care o să ne testăm limitele, puterea de a merge cu adevărat mai departe, după ce o să spunem: gata, până aici, nu mai pot. Împreună, pentru prima oară, suntem o echipă în situaţii nemaintâlnite, în locuri neştiute, în condiţii netrăite şi nebănuite.

O să trecem prin multe bune şi rele şi o să încercăm să facem faţă cerinţelor. Sperăm ca timpul nepetrecut împreună până acum să se adune într-un exercitiu de iubire, ambiţie, autocunoaştere, bucurie şi joacă, sperând să nu regretăm niciodată această alegere. Asia Express, noi suntem pregătite, tu?”, a mărturisit Maria Speranța înainte de a pleca în aventura de pe Drumul Împăraților.