Ce vârstă și ce înălțime are Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România. La televizor arată complet diferit

25 ian. 2023
Ce vârstă și ce înălțime are Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România. La televizor arată complet diferit

Daniel Pavel prezintă Survivor România de o bună perioadă de timp. Câți dintre voi știu însă detalii despre acesta? Uneori ce vedem la televizor nu reflectă realitatea.

Daniel Pavel este extrem de apreciat pentru munca sa. Acesta este și motivul pentru care cei de la PRO TV l-au contactat atunci când au preluat formatul Survivor România.

Câți ani are însă Daniel Pavel? Prezentatorul Survivor România are 45 de ani și de asemenea, are o înălțime de 1.72. Cel mai probabil însă, la televizor înălțimea nu prea reflectă realitatea.

Ce mai știm despre Daniel Pavel? Vedeta PRO TV a avut o relație de 7 ani, iar mulți se așteptau să îl vadă în fața altarului alături de iubita sa, însă lucrurile s-au schimbat.

Cei doi s-au despărțit subit, iar Daniel Pavel a început o nouă relație, cu o tânără alături de care este extrem de fericit. Prezentatorul Survivor România formează un cuplu cu Ana Maria Pop.

Cine este femeia din viața lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România

La un moment, el a vorbit și despre relația cu Marina, fosta sa iubită. Atunci, Daniel Pavel spunea că cei doi aveau alte priorități, dar și planuri diferite de viitor, așa că lucrurile nu mai funcționau.

„Priorități si opțiuni de viitor diferite ne-au plasat pe drumuri separate, pe Marina si pe mine, astfel încât nu mai formăm o pereche. Se întâmplă în viața noastră, a tuturor, ca realitatea să ne pună în fața unor alegeri.”, a declarat prezentatorul „Survivor România”.

Despre relația cu Ana Maria Pop, Daniel Pavel dezvăluia că lucrurile merg foarte bine între cei doi. La rândul său, tânăra era extrem de încântată de povestea de dragoste pe care a început-o.

Rămâne de văzut dacă cei doi vor ajunge să facă și pasul cel mare, având în vedere că totul pare a fi cât se poate de perfect acum.