Cea mai mare minciună care s-a spus despre Fuego. Artisul a lămurit abia acum lucrurile, după mulți ani

13 mart. 2022
Cea mai mare minciună care s-a spus despre Fuego. Artisul a lămurit abia acum lucrurile, după mulți ani

Fuego a decis să dea cărțile pe față și a vorbit despre cea mai mare minciună pe care presa a scris-o despre el, minciună care l-a deranjat extrem de mult deoarece a ajuns la urechile mamei sale.

În cadrul unui interviu oferit pentru okmagazine.ro, Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, a declarat că de-a lungul carierei sale a existat o singură minciună care l-a enervat foarte tare, aceea fiind atunci când s-a scris despre el că ar fi murit.

Ceea ce l-a deranjat cu adevărat pe artist, a fost faptul că minciuna a ajuns până la urechile mamei sale, care a aflat despre ceea ce a scris presa de la o vânzătoare în piață.

“Şirul ştirilor false de peste ani este impresionant. (…) Iar ştirile de genul acesta, pentru o anumită categorie de persoane, care le iau drept veridice, sunt năucitoare.

Mama mea era în piaţă când i-a spus o vânzătoare, sec – ‘Condoleanţe!’, citind ea o ştire c-am murit de dimineaţă! Vă daţi seama ce a fost în inima mamei până m-a sunat!

Eu înţeleg nevoia de senzaţional, dar totul are o limită, iar vieţile noastre, ale persoanelor care avem această profesie publică, nu trebuie să fie neapărat o carte deschisă, având dreptul la intimidate. Şi mai e ceva – gura lumii e slobodă, oricum ar fi!”, a spus Fuego.

Fuego a muncit mult pentru a ajunge unde este acum

În același interviu, artistul a povestit că a avut mult de muncă atunci când s-a mutat în Capitală pentru a-și îndeplini visul, subliniind că atunci nu o ducea foarte bine pe plan financiar și că și el a făcut foamea.

“Paul Surugiu, tânărul de la Turda venit la Bucureşti, a avut mult de muncă, a făcut foamea, a străbătut etape, a studiat şi a încercat uşor, uşor să crească, să aibă idei, să evolueze şi să se menţină!”, a mai povestit Fuego.