Cea mai mare umilință pentru Andreea Mantea. Vedeta Kanal D nu a mai rezistat și a făcut scandal în public

15 dec. 2021
Cea mai mare umilință pentru Andreea Mantea. Vedeta Kanal D nu a mai rezistat și a făcut scandal în public
Sursa foto: Instagram

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România. Fiecare emisiune pe care a prezentat-o la Kanal D a ajuns la inima publicului, iar acum, o nouă informație circulă prin spațiul public, conform căreia vedeta ar urma să aibă un al doilea copil.

După ce s-a despărțit de Cristi Mitrea, tatăl băiețelului ei, David, Andreea Mantea și-a ținut departe de ochii curioșilor viața personală. Deși dădea de înțeles că este într-o relație cu cineva, vedeta nu a recunoscut niciodată cine este faimosul iubit.

Cristi Mitrea a fost cel care a dat-o de gol. Fostul ei soț a mărturisit că vedeta Kanal D ar avea o relație cu Valeriu Firicel, pe care chiar și el l-a cunoscut, dar cu care nu ar fi vorbit prea multe.

Mai mult de atât, el o critica atunci pe Andreea Mantea pentru atitudinea sa, povestind că amândoi au ajuns să își facă viața un calvar, doar de dragul copilului.

”L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe! Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine? Nu prea avem ce să vorbim. Nu sunt într-o relație bună cu Andreea acum! Noi ne facem viața un calvar. A fost o vreme când eu nu-i răspundeam la telefon, apoi nu-mi răspundea ea. Am încercat de dragul copilului, dar nu merge”, a declarat el, la podcastul „Acasă la Măruță”.

Andreea Mantea, însărcinată din nou?

Cum fanii au aflat deja că Andreea Mantea are o relație de câțiva ani, pozele din ultima perioadă postate de vedetă au generat un val de controverse. În presă au apărut informații conform cărora vedeta ar fi însărcinată din nou, lucru care a fost primit ca o jignire de către Andreea Mantea.

Vedeta mărturisește că de aproape doi ani, presa tot scrie că este însărcinată. Andreea Mantea recunoaște că într-adevăr, s-a îngrășat destul de mult în ultima peroadă, însă nu i se pare normal ca această chestiune să fie mediatizată atât de mult.

”Am aflat că sunt însărcinată, din nou. Din ziare, nu din urma unui test sau a vreunei analize. Problema e ca aflu din ziare ca sunt însărcinată de vreo doi ani. Cumva am întrecut elefantul la gestație.

Sunt însărcinată de vreo doi ani și nu mai nasc. Ce sarcină încăpățânată. Eu nu am voie să fiu grasă. Andreea Mantea este grasă, are burtică, șunculiță, kilograme în plus, dar nu este însărcinată. Este o bucurie pe care aș spune-o eu dacă aș fi, credeți-mă. (…) De doi ani încoace, mă, de doi ani…nu, nu sunt, sunt doar grasă”, a răbufnit Andreea Mantea pe Instagram.