Cea mai puternică lovitură pentru Mirela Vaida! Va fi dată afară de la Antena 1? Gestul vedetei a oripilat o țară întreagă

01 oct. 2021
Cea mai puternică lovitură pentru Mirela Vaida! Va fi dată afară de la Antena 1? Gestul vedetei a oripilat o țară întreagă

În goana după audiență, producătorii, dar și prezentatorii nu mai cunosc limitele morale. În ultima perioadă, emisiunea Acces Direct de pe Antena 1 a fost amendată de mai multe ori pentru derapajele incredibile. Mirela Vaida a intrat în acest joc periculos și și-a afectat puternic imaginea.

CNA a luat ieri o decizie fără precedent pentru postul de televiziune. Programul de pe Antena 1 va fi suspendat timp de 10 minute, la ora 19.00, chiar când începe Observatorul și va rula un mesaj cu sancțiunea primită.

Cum s-a ajuns aici? Ei bine, cazul gemenilor căzuţi de la etajul zece al unui bloc din Ploieşti, în timp ce mama lor făcea live pe Facebook a revoltat o țară întreagă. La Acces Direct, cu Mirela Vaida în prim plan s-a făcut un serial din această poveste înfiorătoare.

Mama copiilor a fost acuzată că i-ar fi ucis, ulterior vina ar fi fost aruncată pe fratele de cinci ani al acestora și a fost adusă în discuție și prietena familiei, Alina, care a fost și ea supusă tirului de acuzații. A curs cu derapaje pe această temă.

Lecție de IMORALITATE la Antena 1

La un moment dat, mama gemenilor a spus chiar că dorește să se sinucidă. Recent, producătorii de la Acces Direct au mai depășit încă o dată limitele morale. Au reconstituit o crimă folosind păpuși. Totul s-a întâmplat în platoul emisiunii.

În urmă cu câteva luni, un alt caz a revoltat țara. Un bărbat a amenințat la televizor că-și va ucide soția, iar replica de la Acces Direct a fost Așa se iubesc ei. Într-un final monstrul chiar a omorât-o pe femeie, dar și pe fiul acesteia.

Toate aceste drame ale unor familii defecte sunt prezentate la Acces Direct, cu Mirela Vaida pe post de moderator și inflamate pentru a crește audiența. Nu au nimic moral în ele, dimpotrivă.

A fost și decizia unanimă a CNA, care ia atitudine din nou.

„A fost o lipsă totală de empatie! Este iresponsabil modul în care se vorbeşte despre asta. Nu se poate merge mai departe de atât! Este foarte grav, oricum, ce s-a întâmplat. Nu poate exista o emisiune de o asemenea cruzime morală!”, a spus Dorina Rusu, una dintre memebrele CNA.