Cea mai tristă veste despre celebrul Mircea Solcanu. Din păcate, fosta vedetă Acasă Tv…

14 mai 2022
Cea mai tristă veste despre celebrul Mircea Solcanu. Din păcate, fosta vedetă Acasă Tv...

Mircea Solcanu a vorbit, recent, despre viața pe care o trăiește acum. Fosta vedetă de la Acasă TV a scos la iveală faptul că se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, dar și cu problemele de sănătate ale mamei sale.

Fosta vedetă de la Acasă TV a povestit în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP” că doarme 3-4 ore pe noapte, însă preferă să privească spre viitor cu optimism. Acesta a mai spus că nu a făcut prea multe de când nu mai apare la televizor, ci doar și-a terminat studiile la Facultatea Ovidius.

Mircea Solcanu a mai spus că trebuie să aibă grijă de mama sa care este imobilizată la pat și că în ultimii șase ani a învățat cum să aibă grijă de o astfel de persoană. De asemenea, el a mai spus și că merge la repetițiile pentru spectacolul de licență.

„În afară de studiile mele la Facultatea Ovidius, n-am făcut mare lucru. Îmi petrec viața mai mult acasă.

În ultimii ani așa am ales. Nu e vorba de însingurare. Nu mă simt singur, ca să spun așa. Mama mea este suferindă și trebuie să petrec mai mult timp aici împreună cu ea și acum și cu sora mea.

Din noiembrie mi-am petrecut timpul 24 din 24 cu ea. Am învățat în timp cum se are grijă de un om care acum este imobilizat la pat. Mai schimb pamperși, mai spăl. Mai fac de mâncare. 3-4 ore merg și la repetiții la spectacolul de licență”, a declarat Mircea Solcanu.

Tumoarea lui Mircea Solcanu a recidivat

Acesta a mai scos la iveală că tumoarea a recidivat și că pentru a se însănătoși este nevoie de o nouă intervenție chirurgicală. Mircea Solcanu a mai spus că are dureri cumplite de cap.

Într-o altă ordine de idei, fosta vedetă de la Acasă TV a mai spus că și-a pierdut cel mai bun prieten, respectiv cățelul lui Rich, pe care Mircea Solcanu l-a iubit enorm.

„Tumora s-a refăcut. Am dureri cumplite de cap uneori. Pe 22 februarie, anul curent, mi-a plecat cel mai bun prieten, cățelul meu”, a mai spus acesta.