Ceaiul pe care Irina Loghin îl consumă în fiecare dimineață de 40 de ani. Așa a ajuns să arate la 83 de ani ca la 50

04 mai 2023
Ceaiul pe care Irina Loghin îl consumă în fiecare dimineață de 40 de ani. Așa a ajuns să arate la 83 de ani ca la 50

Renumita cântăreață de muzică populară urmează un stil de viață sănătos și respectă câteva reguli stricte pentru a avea grijă de corpul ei. Irina Loghin,  în vârstă de 83 de ani, spune că are foarte mare grijă de felul în care arată și bea în fiecare dimineață un anumit ceai.

Așadar, Irina Loghin a dezvăluit recent că bea în fiecare dimineață o cană de ceai de cătină, renumit pentru beneficiile sale asupra sănătății.

„Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a dezvăluit artista la Antena 3.

Irina Loghin face mișcare în fiecare zi pentru a se menține în formă

De asemenea, aceasta a explicat și că face mișcare în fiecare zi pentru a se menține în formă. Un alt obicei care o ajută ține tot de alimentație. Potrivit celor spuse de artistă, aceasta nu a mai consumat carne de cel puțin 40 de ani.

„Fac multă mișcare, foarte multă mișcare zi de zi. Am spus-o și o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mișcarea este sfântă pentru a te menține într-un fel sănătos. Normal că îmi simt și eu anii că sunt destui, dar mișcarea este extraordinară. Asta mă ajută foarte mult”, a mai spus Irina Loghin.