Cel mai jenant moment pentru Smiley. Ce a povestit Codin Maticiuc despre partidele de amor cu Gina Pistol

06 oct. 2021
Cel mai jenant moment pentru Smiley. Ce a povestit Codin Maticiuc despre partidele de amor cu Gina Pistol
Smiley și Gina Pistol, la plimbare cu micuța Josephine. Foto: Facebook

Înainte să devină oficial iubita lui Smiley și mămica micuței Josephine, Gina Pistol a avut mulți iubiți celebri și bogați. Plecată dintr-un sat sărac din județul Teleorman, aceasta a reușit să se angajeze în București într-un magazin, ca vânzătoare.

Dan Boerescu a povestit într-una din emisiunile de la Teo Show că el a fost cel care a promovat-o pe Gina Pistol, Georgeta Pistol în buletin. Acesta a spus că ea lucra undeva în Ferentari și făcea copii xerox. A văzut potențial în ea și așa a ajuns iepuraș Playboy.

De aici doar un pas până la lumea bună de pe Dorobanți. A avut multe relații cu bărbați cunoscuți și potenți financiar, dar niciunul nu a dorit să o ducă la altar. Printre cuceririle ei se numără și Codin Maticiuc, cu care s-ar fi iubit câteva luni.

Influencer acum, actor și regizor, la acel moment, fostul detectiv de la Masked Singer România era doar un crai de Dorobanți, care schimba des iubitele. Anna Lesko, Alina Crişan, Maria Dinulescu ,Corina Zugravu, Rodica Miron şi Raluca Lăzăruţ sunt doar câteva dintre cuceririle lui.

Gina Pistol a fost iubita lui Codin Maticiuc, iar asta a lăsat urmări

Invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță în urmă cu ceva timp, acest a fost provocat să spună care dintre iubitele sale a fost cea mai pasională în pat. Iar Codin Maticiuc nu a stat deloc pe gânduri și a nominalizat-o rapid pe Gina Pistol, cu un zâmbet larg pe față.

Întrebat ce relație are cum cu Smiley și iubita sa, el a spus că una foarte bună, de prieteni. Iată că și fostele mari pasiuni se pot transforma în timp în amiciții pure.

Acum la 41 de ani are o parteneră de viață pe nume Ana, care l-a cumințit. Aceasta i-a dăruit și o fiică, astfel că influencerul a devenit mult mai responsabil. De altfel, el se și implică în multe campanii de strângeri de fonduri pentru renovarea spitalelor.