SHOW

Cel mai rușinos secret al Lidiei Buble s-a aflat. Câte clase are aceasta și ce job avea înainte să ajungă celebră

Astăzi Lidia Buble este una dintre cele mai populare artiste din România. Provine dintr-o familie cu 11 frați, de care este foarte apropiată în continuare, chiar dacă nu reușește să-i vadă atât de des cum și-ar dori. Tatăl său este pastor într-o Biserică penticostală și a fost foarte dur cu fiica sa în copilărie pentru că aceasta era foarte rebelă.

Lidiei Buble i-a plăcut de mică distracția și visa la celebritate. Șansa ei s-a numit Adi Sână, fostul membru al trupei Akcent. El a lansat-o în lumea muzicii, iar ea a știut să profite de tot ce i s-a oferit. Puțini știu, însă că artista ascunde și un seceret jenant. Ea a urmat cursurile unui liceu cu profil sportiv la Deva, dar nu-i plăcea deloc școala.

Câte clase are Lidia Buble

De altfel, cu greu a reușit să treacă de examenul de bacalaureat. Mai exact, la limită, cu media 6,10, după ce a obținut la limba română nota 5,55, la istorie nota 5,3, iar lat la georgrafie  7,2. Apoi a venit în București, unde promisese că-și va continua studiile, dar a rămas doar cu liceul.

În trecut, Lidia Buble a lucrat chiar și ca femeie de serviciu pentru a aduce bani acasă, întrucât era greu pentru familia ei să întrețină 11 copii. Ajunsă în Capitală, ea s-a angajat ca bonă.

Ce job-uri a avut Lidia Buble înainte să devină celebră

”Am spălat vase și făceam curat la cafeneaua de pe mall Deva și am lucrat la solar, acolo”, a recunoscut Lidia Buble, care este una dintre cele mai asumate vedete din showbiz-ul autohton.

Artista a povestit și despre perioada în care a lucrat ca bonă. Apoi a urcat în carieră și a lucrat în vânzări, fără să renunțe la visul de a urma o carieră în muzică.

„Sunt o persoană independentă. Am lucrat şi ca bonă timp de un an de zile, să mă întreţin, la şeful PNL sector 5, Bucureşti, Cristian Olteanu. Am mai fost manager de vînzări auto la Ţiriac Auto, aproximativ doi ani“, spunea Lidia Buble la începutul carierei sale, într-un interviu din urmă cu mai mulți ani, conform voxbiz.ro.

Astăzi artista își permite vacanțe de lux în destinații exotice, haine de firmă și cam tot ce-și dorește. Pe lângă veniturile din muzică, ea câștigă mult și din contractele de imagine.

Carla Soare

Carla Soare

Carla Soare are peste 10 ani de experiență în presă, activând în special în domeniul showbiz. Aceasta a colaborat cu publicații prestigioase de-a lungul timpului, precum CanCan.ro sau AgentiadePresăMondena. Ea este senior editor, specializat pe monden.

Articole similare