Cel mai rușinos secret din viața Andreei Mantea. Ce a obligat-o tatăl său să facă imediat după ce a terminat liceul

30 oct. 2021
Cel mai rușinos secret din viața Andreei Mantea. Ce a obligat-o tatăl său să facă imediat după ce a terminat liceul
Andreea Mantea

Andreea Mantea este astăzi una dintre cele mai îndrăgite vedete ale Kanal D. După succesul pe care l-a înregistrat ca prezentatoarea la reality show-ul matrimonial, Puterea Dragostei, aceasta a primit șansa de a avea propria emisiune, creată chiar de casa ei de producție. Trăiri alături de Andreea Mantea a luat sfârșit, iar recent a început un nou proiect.

O nouă șansă este emisiunea socială pe care o prezintă acum și care se difuzează pe Kanal D în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00. Din păcate pentru ea, cifrele de audiență sunt destul de scăzute, situându-se chiar și pe locul 4 uneori, sub tradiționalele rivale PRO TV și Antena 1, dar și România TV, ceea ce este îngrijorător.

Andreea Mantea a povestit recent că ea și-a dorit foarte mult să fie actriță, să studieze Teatru și Film, dar tatăl său s-a opus vehement. A durut-o enorm și a încercat să se răzbune pe el. S-a înscris la o agenție de modele și a semnat pe bandă orice contract îi venea. Așa a ajuns și la Playboy.

Andreea Mantea a suferit enorm din cauza tatălui său

”Eram atât de supărată pe tata că nu m-a lăsat să dau la Teatru și Film, încât tot ce apărea prin agenția de modele, că era reclamă, film, emisiune, și tot ce ținea de televizor, mă duceam. Mă duceam peste tot, nu țineam cont. Și când a apărut acest casting pentru această emisiune, m-am dus. Ce nu am știut însă, oamenii care au fost acolo încă trăiesc și pot confirma, eu nu am știut că va trebui să pozez în Playboy”, a mărturist Andreea Mantea.

Vedela Kanal D spune că nu a dorit deloc să apară în Playboy, dar că a fost obligată să respecte contractul pe care îl semnase. A fost o lovitură imensă pentru tatăl său, care a fost foarte dezamăgit în momentul în care a văzut imaginile.

A fost obligată să pozeze în Playboy

”Și am zis că eu nu vreau, eu am venit la televizor să apar să îl enervez pe tata, eu nu vreau să pozez. «Păi scrie în contract.» Și scria, într-adevăr. Am vrut să mă duc să îmi pun un picior în ghips ca să nu pozez. Oamenii ăia erau ditamai echipa și mi-au spălat creierul și îi lăsam pentru că mie îmi convenea, era încă o palmă pe care i-o dădeam tatălui meu”, a mai povestit Andreea Mantea.

Astăzi aceasta are un fiu, David pe care îl iubește enorm, din relația cu luptătorul MMA, Cristi Mitrea. Mult timp, acesta nu a dorit să-și recunoască copilul, dar acum a revenit la sentimente mai bune și îl vizitează destul de des. Relația a devenit una bună și cu mama lui, chiar dacă nu prea contribuie cu bani la creșterea băiețelului.