Cel mai urât gest al lui Laurențiu Reghecamf față de Anamaria Prodan! Niciun bărbat adevărat nu s-ar preta la așa ceva

01 nov. 2021
Cel mai urât gest al lui Laurențiu Reghecamf față de Anamaria Prodan! Niciun bărbat adevărat nu s-ar preta la așa ceva

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf a trecut la un alt nivel. Chiar dacă nu este deloc vocal, antrenorul de la CSU Craiova își umilește crunt soție, cu toate ocaziile pe care le are. Aceasta a evitat să spună lucruri negative despre el, rezumându-se la a o critica pe amanta acestuia.

Doar că Laurențiu Reghecamf este foarte îndrăgostit și nu vrea ca iubita lui să sufere din cauza informațiilor care s-au scurs în presă despre trecutul ei. Tânăra de 29 de ani a tot trimis notificări avocațiale la publicațiile cu care nu a avut relație directă, cum este cazul CanCan sau Fanatik, fără să cunoască totuși că legea permite jurnaliștilor să scrie despre persoanele publice.

Iar odată ce ea și-a făcut publică sarcina și a furnizat fotografii către CanCan și Fanatik a devenit persoana publică. Mai ales în contextul în care Reghe a fost în trecut și protagonistul propriului reality show, filmat împreună cu Anamaria Prodan. Faptul că acesta a decis să-și părăsească familia pentru o altă femeie este de interes public.

Cel mai urât gest făcut de Laurențiu Reghecamf

Antrenorul de la CSU Craiova este foarte supărat pe cea cu care a fost căsătorit timp de 13 ani și i-a aplicat cea mai cruntă umilință, un gest foarte urât. A încetat contractul de impresariat pe care-l avea cu ea și s-a dus la cel mai mare dușman al acesteia, Giovanni Becali.

„Discutam la telefon cu un avocat și mi-a zis că un prieten vrea să vorbească cu mine. Era Laurențiu Reghecampf! Îmi spune Reghe că vrea să se vadă cu mine și să semneze cu Becali Sport! I-am zis «Da, mă! Normal că o facem. Îmi spui când și rezolvăm». El a spus «Când vrei tu Giovanni, vin și semnăm». El are contract cu Craiova încă un an și jumătate, iar dacă ar pleca la o ofertă mai bună, iau și oamenii de acolo ceva pe el”, a spus Giovanni Becali pentru Fanatik.ro.

În trecut, Anamaria Prodan povestea despre calvarul prin care a trecut din cauza fraților Becali. Ea susține că aceștia ar fi amenințat-o și chiar urmărit-o prin intermediul unor terțe persoane și de aceea nu-i va ierta niciodată. Mai ales că au fost implicați chiar și copiii ei, copii față de care Laurențiu Reghecamf spunea că are sentimente pure și reale.

Mărturiile înfiorătoare ale Anamariei Prodan

„A fost un război, care mi-a marcat copiii! D-asta nu o să pot niciodată să-l iert! M-au urmărit anumite persoane nopţile cu mașina și-am avut niște episoade… Ce mai, de mafie! Nu o să recunoască nimeni niciodată, bineînţeles că nici la poliţie nu mergeau camerele pe DN1. Rebecca era acasă și-aveam tot felul de nenorociţi care o ameninţau și când ieșea la balcon. O înjurau! Eu nu l-am văzut niciodată pe Giovanni să vină el, dar la ce am trăit noi m-am dus la Ambasada Americană și am spus că vreau protecţie!

Am avut bodyguard pe vremea respectivă, bodyguardul lui Ion Iliescu, președintele României. Atunci mi-am luat permis de armă pentru că mi-era frică! Nimeni nu o să înţeleagă asta până nu trăiește ce-am trăit eu! Și pentru ce? Pentru că am semnat cu cei mai buni fotbaliști ai României? Eu cred că un bărbat adevărat luptă de la egal la egal. Un bărbat adevărat care vine și mă face curvă, proastă și urâtă are minte de copil de 13 ani”, spunea Anamaria Prodan în septembrie 2016 despre acea perioadă complicată prin care a trecut.