Cel mai urât gest făcut de Teo Trandafir. Fosta ei bună prietenă, Tanța – Nuami Dinescu face acuzații grave și jenante

03 oct. 2021
Cel mai urât gest făcut de Teo Trandafir. Fosta ei bună prietenă, Tanța - Nuami Dinescu face acuzații grave și jenante
Teo Trandafir și Nuami Dinescu

Ajunsă celebră datorită personajului „Tanța”, pe care la interpretat mulți ani de zile în emisiunea lui Teo Trandafir, Nuami Dinescu a rupt prietenia cu fosta colegă de platou. Ce s-a întâmplat între cele două și de ce nu-și mai vorbesc?

Personajul interpretat de Nuami Dinescu făcea furori la acea vreme la PRO TV, în cadrul emisiunii lui Teo, dar odată ce actrița a părăsit postul de televiziune, s-a rupt și relația dintre cele două.

Pentru Teo Trandafir a fost ușor să găsească alte proiecte, dar Nuami Dinescu a dat se pare de greu, pentru că toată lumea o asocia cu personajul pe care l-a interpretat vreme de 7 ani. Chiar dacă a evitat, pe cât posibil, să vorbească despre Teo Trandafir, din declarațiile ei se pare că îi poartă un cui suflet.

Ce-i reproșează lui Teo Trandafir

Nuami Dinescu se pare că îi reproșează fostei colege de platou și prietene că nu a ajutat-o la nevoie și că și-a văzut doar de drumul ei.

„Nu mai avem nicio treabă una cu alta, nici nu îmi face plăcere să mai vorbesc despre subiectul acesta. Ea dacă nu vorbește despre mine, eu de ce să vorbesc despre ea? Eu de atunci am mai lucrat și lucrez la diverse proiecte de televiziune, nu am lucrat toată viața la acea emisiune”, a spus Nuami Dinescu pentru Playtech.ro.

O reacție similară a avut și pe rețelele de socializare. Ea scria pe Facebook că Teo Trandafir nici nu a vorbit vreodată de ea.

„Am ajuns în câteva seri către zona de nord (n.r. a staţiunii Mamaia), unde s-au construit câteva imobile noi, mai făţoase, unde şi cele câteva restaurante sunt mai de lux. Am intrat într-o zi într-unul dintre ele, am băut ceva şi recunosc m-am simţit bine, deşi eram într-o gaşcă cu figuri iubite de public (Adelin Petrişor, Dan Helciug), nimeni nu s-a holbat la noi, nimeni nu m-a întrebat ce mai face Teo şi ce emisiune face, prilej cu care am realizat că pe unde mă duc lumea mă întreabă de ea – pe stradă, pe la cumpărături sau în emisiuni. Am observat, în schimb, că ea nu vorbeşte niciodată despre mine, în niciun interviu, în nicio discuţie, nu pomeneşte niciodată numele meu”, a scris Nuami Dinescu, care totuși în trecut spunea despre Teo Trandafir că era bună cu toată lumea și că nu s-a certat niciodată cu ea.

A fost uitată complet

Actrița vorbește cu tristețe și durere în suflet, mai ales că cele două au colaborat atât de mult timp și mărturisește că i-a fost foarte greu odată ce s-a terminat emisiunea.

„Ştii când a început să fie greu? După ce s-a terminat emisiunea şi eu nu-mi mai găseam nimic de lucru, pentru că toată lumea mă asocia cu Tanţa. Pentru că Tanţa crescuse atât de mult, mă călărise 7-8 ani atât de mult, încât eu nu mai eram. Mi-am dat seama că trebuie să fac ceva pentru că Tanţa stătea călare pe mine şi eu nu puteam să trăiesc de ea.

A fost o perioadă în care nu mai suportam să mă strige lumea pe stradă Tanţa. Pentru că în momentul în care ataşezi nişte detalii – boneţica şi şorţul ăla – nu mai sunt eu şi pot spune orice măgărie, pentru că nu am zis-o eu, a zis-o Tanţa. Asta e şmecheria cu personajele. Aşa că greu de gestionat a fost atâta vreme cât nu mi-am mai găsit nimic de lucru”, mai spunea Nuami Dinescu pentru adevarul.ro acum ceva timp.