Celebra concurentă de la Survivor România, îndrăgostită de Culiță Sterp. El i-a dat unfollow. Au avut o relație interzisă în Dominicană?

18 oct. 2021
Celebra concurentă de la Survivor România, îndrăgostită de Culiță Sterp. El i-a dat unfollow. Au avut o relație interzisă în Dominicană?

Chiar dacă Daniela Iliescu, iubita lui însărcinată îl aștepta acasă, Culiță Sterp a frânt multe inimi cât timp a fost concurent la Survivor România. Deși el vorbea tot timpul despre copilul care urmează să vină pe lume și despre partenera lui de viață, mai multe colege de emisiune s-au îndrăgostit de acesta.

Printre ele și Irisha. Pe numele real, Irina Ceban, ea a fost concurentă și la Bravo, ai stil!, iar acum a semnat un contract cu Kanal D pentru a prezenta o producție online a trustului.

În perioada în care a fost colegă de echipă cu Culiță Sterp, aceasta l-a complimentat foarte des, dar a ținut să precizeze că deși este un bărbat foarte frumos și atrăgător, are doar sentimente de prietenie față de el. Doar că mai multe surse au dezvăluit pentru ShowBlitz.ro că lucrurile nu ar fi stat chiar așa.

Faimoasa a fost foarte intimă cu renumitul manelist și au schimbat multe replici, pe care unii le-au considerat deplasate. Daniela Iliescu a început să considere inadecvată prietenia Irishei cu Culiță Sterp și ar fi pus piciorul în prag.

De ce i-a dat Culiță Sterp unfollow pe Instagram Irishei

Astfel că s-a ajuns ca artistul să-i dea unfollow pe Instagram. Fanii au observat și au întrebat-o pe fosta concurentă de la Survivor România ce s-a întâmplat. Ea nu a vrut să dea detalii despre conflictul care a apărut între ea și fostul său coleg, dar a arătat că ea își urmărește în continuare prietenul.

„Da! Culiță, ești tras la răspundere”, a spus Irisha pe Instastory, legat de faptul că el i-a dat unfollow pe Instagram. Aceasta susține în continuare că nu a nutrit pentru colegul său decât sentimente de prietenie, doar că cei din jur au interpretat diferit toată această apropiere suspectă dintre ea și Culiță.

Unii chiar au mers mai departe și au ajuns la concluzia că între cei doi s-ar fi întâmplat chiar și lucruri interzise, însă manelistul pare foarte implicat în relația lui sentimentală cu Daniela Iliescu, care i-a dăruit și un fiu minunat, pe nume Milan.

El a mai fost căsătorit în trecut cu Carmen de la Sălciua, dar s-a ajuns la divorț tocmai din cauza infidelităților lui.