Celebrul Al Bano a spus abia acum adevărul despre fiica lui dispărută în anul 1994. Întreaga planetă a căutat-o. Ce s-a întâmplat cu ea, de fapt

14 nov. 2022
Celebrul Al Bano a spus abia acum adevărul despre fiica lui dispărută în anul 1994. Întreaga planetă a căutat-o. Ce s-a întâmplat cu ea, de fapt

Celebrul Al Bano a vorbit despre fiica sa dispărută în urmă cu mai mulți ani. Artistul a suferit foarte mult de pe urma acestui eveniment tragic și o perioadă de timp nu a avut o relație prea bună cu Dumnezeu.

Cu timpul însă, celebrul Al Bano a acceptat dispariția fiicei sale și s-a împăcat cu Dumnezeu, iar acum a povestit pentru cancan.ro ce crede că s-a întâmplat cu fiica sa, Ylenia, în anul 1994.

Fiica artistului și a Rominei Power a dispărut în ianuarie 1994, la vârsta de 23 de ani. Cu toate că a fost căutată de părinți, de poliție și de întreaga lume, aceasta nu a fost găsită niciodată.

Tatăl ei spune că aceasta s-ar fi aruncat în fluviul Mississippi, chiar dacă nu știe care este motivul pentru care a făcut acest gest. El povestește pentru sursa anterior citată că fiica lui stătea pe malul apei și că citea, iar un paznic ia spus că nu are voie să stea în acel loc deoarece este periculos.

„Pentru că ea se afla pe malul apei și citea. Eu știu povestea. Citea și a venit un paznic de acolo și i-a spus: “Domnișoară, nu aveți voie să stați aici.” Și ea că: “Dar stau liniștită, nu fac nici un rău nimănui.” “Da, dar este interzis să stați aici pentru că este periculos” și el a plecat. Apoi a revenit. “Domnișoară, nu trebuie să stați aici! Trebuie să plecați!”. Și ea a reacționat. Chiar nu știu ce a determinat-o să reacționeze să spună: “Eu aparțin apelor.” S-a aruncat și acel fluviu a luat-o. Din păcate, acesta este dramaticul adevăr”, a povestit Al Bano.

Al Bano s-a împăcat cu ideea dispariției fiicei sale, dar nu și Romina Power

Al Bano spune că s-a împăcat cu ideea că fiica sa nu mai este, însă mama sa, artista Romina Power, încă speră că aceasta va veni acasă, chiar dacă au trecut 30 de ani de când aceasta a dispărut. Ea ar fi avut acum 51 de ani.

„Noiembrie este luna în care Ylenia s-a născut. A fost dată dispărută în SUA, în ianuarie 1994. Avea 23 de ani. Nu mi-am pierdut niciodată speranța că o voi îmbrățișa din nou. Știu că trebuie să se fi schimbat de atunci, dar, dacă cineva recunoaște o femeie ce seamănă cu această fată, vă rog să mă contactați. Vă mulțumesc și vă rog să distribuiți, dacă puteți”, este unul dintre mesajele pe care fosta soție a lui Al Bano l-a publicat în mediul online.

Relația dintre Al Bano și Romina Power s-a răcit și au ajuns să se despartă în urma tragediei. Cei doi artiști se acuzaseră reciproc, la momentul respectiv, de dispariția fiicei lor.

Cei doi artiști se află în România pentru a concerta la Cluj pe data de 13 noiembrie, la ora 20:00.