Chef Florin Dumitrescu distruge Antena 1! Ce a dezvăluit publicului. Sunt greu de privit imaginile

25 ian. 2022
Chef Florin Dumitrescu distruge Antena 1! Ce a dezvăluit publicului. Sunt greu de privit imaginile

Te uiți la imagini și plângi, citești și plângi. Asta când îl vezi și auzi pe chef Florin Dumitrescu, una dintre vedetele etalon ale Antena 1. Ei bine, din luna februarie el va reveni pe micile ecrane alături de chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu în emisiunea Chefi fără limite, dar până atunci povestește fanilor ce delicii a gustat pe acolo.

Iar când privim imaginile cu acele bunătăți, este greu să nu-l invidem la maxim, mai ales că în România nu prea se găsește așa ceva. Toți cei de la Antena 1 și-ar dori să guste acele dulciuri, dar și publicul care în mod cert va rămâne cu pofta după ce va citi dezvăluirile de mai jos.

Cu toate că în viața de zi cu zi chef Florin Dumitrescu are un stil de viață echilibrat, îndrăgitul bucătar a recunoscutcă nu a putut să se abțină de la a degusta celebrele prăjituri grecești. Mai mult, acesta mărturisește că în Grecia a descoperit și cel mai bun desert mâncat vreodată.

”Culinar vorbind, Chefi fără limite m-a surprins prin multe feluri de mâncare de care nu am auzit, multe ingrediente pe care nu le cunoșteam, chiar și tehnici. Fiecare loc în care am ajuns a avut ceva special, un fel de mâncare specific, mai de-al locului. Eu sunt într-adevăr înnebunit după dulciuri, după deserturi. Cel mai spectaculos desert pe care l-am mâncat, vă spun sincer, l-am găsit în Thessaloniki. A fost cel mai bun kataif gustat vreodată, în cea mai bună patiserie din zonă”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Delicii grecești, unde le găsim?

Pe tot parcursul filmărilor Chefi fără limite, cei trei maeștri ai gastronomiei au avut ocazia de a descoperi gusturi noi, preparate inedite și de a cunoaște îndeaproape specificul culinar al fiecărei insule în care au ajuns.

”În zilele de tranzit, în care reușeam să ieșim în restaurante, să descoperim gusturi noi, mâncare bună, am realizat că grecii mănâncă simplu, foarte simplu. Și cu gust”, e de părere chef Florin Dumitrescu.

Ce alte dish-uri grecești i-au mai impresionat pe cei trei chefi, telespectatorii vor putea afla la Chefi fără limite, show ce are premiera în februarie, pe Antena 1. Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu se vor duela și vor dezvălui povestea gastronomică a unora dintre cele mai frumoase insule elene, descoperind gusturi și destinații noi.