Chef Florin Dumitrescu îl distruge pe chef Cătălin Scărlătescu. A făcut publice detalii secrete de la Chefi la Cuțite. Toată lumea a rămas mască

14 nov. 2022
Chef Florin Dumitrescu îl distruge pe chef Cătălin Scărlătescu. A făcut publice detalii secrete de la Chefi la Cuțite. Toată lumea a rămas mască

Răsturnare completă situație la Chefi la Cuțite. Florin Dumitrescu i-a dat o lovitură puternică colegului său, Cătălin Scărlătescu. De abia acum ies la lumină detalii uluitoare. 

Brigitta, una dintre cele mai bune concurente de la Chefi la Cuțite și-a găsit sfârșitul în cea mai recentă ediție a show-ului culinar. Aceasta a fost eliminată de la Chefi la Cuțite cu doar șase puncte.

Cu toate astea, Florin Dumitrescu nu a vrut să prindă ocazia, drept urmare, a folosit o amuletă puternică și a salvat-o pe Brigitta.

După cele întâmple însă, Brigitta Gheorghe a început să dea din casă. În cadrul emisiunii Xtra Night Show, aceasta a dezvăluit ce a deranjat-o cel mai tare în competiția Chefi la Cuțite.

Concurenta din echipa lui Florin Dumitrescu povestește că s-au spus lucruri neadevărate. Cu alte cuvinte, unii concurenți ar fi mințit în legătură cu experiența lor, doar pentru a părea mai buni.

Adevărul despre competiția Chefi la Cuțite

De cealaltă parte, ea a preferat să spună doar adevărul și să facă ce știe mai bine: bucătărie. Asta nu înseamnă însă că ce s-a întâmplat în platoul de la Antena 1 i-a și convenit.

”Cel mai greu a fost să rămâi creativ și să nu îți pierzi încrederea pe parcurs, pentru că unii concurenți, chiar dacă nu știau prea multe, spuneau că au lucrat în nu știu ce restaurante cu stele Michelin.

Eu nu am stat după aia să îi caut, dar îi auzi așa ”am învățat asta când am lucrat patru ani în Italia”, după îl auzi în a doua zi ”am lucrat vreo trei ani, acum 7 ani, în Spania” și omul are vreo 25 de ani. Scuză-mă, când? Acum 7 ani când, că nu dă bine. Și mă gândeam că și eu puteam să zic.”, a spus Brigitta Gheorghe la Xtra Night Show, de la Antena Stars.