Chef Florin Dumitrescu va fi inlocuit la Chefi la cutite? Câți bani i-a oferit LIDL și de ce. Detalii secrete ies la lumina

23 nov. 2022
Chef Florin Dumitrescu va fi inlocuit la Chefi la cutite? Câți bani i-a oferit LIDL și de ce. Detalii secrete ies la lumina

Chef Florin Dumitrescu este cel mai tânăr jurat de la „Chefi la cuțite”, dar acest lucru nu îl împiedică să fie la fel de bun în profesia sa precum ceilalți doi.

Chiar dacă din această meserie se câștigă bani frumoși, chef Florin Dumitrescu spune că este nevoie de foarte multă muncă pentru a ajunge la o astfel de performanță.

“Meseria de chef poate fi bănoasă. Condiţiile ca un chef să ajungă să încaseze sume cu trei zerouri, în valută, sunt totuşi foarte stricte. Dacă îţi faci meseria cu responsabilitate, dacă eşti creativ, dacă aduci încasări firmei cu care colaborezi, poţi ajunge şi la un astfel de salariu.

Am învăţat de la cei mai buni. Am învăţat de la toţi bucătarii alături de care am transpirat în service, am învăţat de la toate femeile de la vase alături de care am muncit, am învăţat de la cei care practică meseria asta fără pensete legate de tunică cu numele înscris pe piept”, spunea juratul de la “Chefi la Cuţite”.

Ce bani primește chef Florin Dumitrescu de la LIDL?

Despre salariul lui chef Florin Dumitrescu de la Antena 1 nu se știu deloc detalii. Totuși, pe lângă meseria de jurat pe care o are, acesta are și o colaborare cu retailerul german LIDL, datorită notorietății pe care a dobândit-o de când a apărut prima dată la televizor.

În urma acestei colaborări, juratul de la emisiunea „Chefi la Cuțite” de pe Antena 1, primește lunar sume între 5.000 și 10.000 de euro lunar, scrie playtech.ro.