Cine a ajuns pe locul 1 în trending Youtube! Adio Dani Mocanu, Jador, Tzanca Uraganu și toți maneliștii! Au primit o lovitură fatală

29 mart. 2022
Cine a ajuns pe locul 1 în trending Youtube! Adio Dani Mocanu, Jador, Tzanca Uraganu și toți maneliștii! Au primit o lovitură fatală

Rar au existat moment în care trendingul de pe Youtube din România să nu fie dominat complet de maneliști. Dani Mocanu, Jador, Tzanca Uraganu, Bogdan de la Ploiești și Theo Rose și-au tot disputat locul de lider. Mai mult decât atât, în top 10 rar mai apare câte o piesă care să se încadreze în alt gen muzical.

Ei bine, ceea ce nu au reușit marii artiști din România, a reușit Will Smith dintr-o lovitură. Și la propriu și la figurat. Clipul în care acesta îi dă o palmă peste față comediantului Chris Rock la gala Premiilor Oscar a devenit viral.

Clipul care a făcut înconjurul lumii

Actorul făcuse o glumă proastă despre soția lui Will Smith, care suferă de alopecie (îi cad smocuri mari de păr, iar acum a rămas complet cheală). Nu este nimic amuzant într-un discurs în care îți bați joc de un suferind. Scena a fost patetică.

Will Smith a avut un acces de furie, a urcat pe scenă și l-a pocnit pe Chris Rock, iar apoi l-a avertizat ca nu cumva să-i mai pronunțe numele soției lui. Cei prezenți în sală au rămas efectiv mască, însă scena a făcut înconjurul lumii și a făcut din aceste premii Oscar drept cele mai comentate și vizionate din istorie.

Opiniile cu privire la acest moment au fost împărțite. O parte din oameni cred că totul a fost regizat, în timp ce alții condamnă gestul violent al actorului. Alții îl critică aspru pe Chris Rock, iar dezbaterile sunt în continuare foarte aprinse.

Clipul cu Will Smith a ajuns pe locul 1 și în trending Youtube în România, devansând cu mult toți maneliștii. Are deja aproape 70 de milioane de vizualizări în doar 24 de ore. Pe locul 2 se află manelistul Dani Mocanu, cu doar 2,2 milioane de vizualizări strânse în 9 zile. În top 10 în momentul de față nu există nici măcar o melodie din alt gen de muzică.