Cine a fost primul iubit al frumoasei Elwira Petre de la Asia Express? Mihai Petre este încă gelos pe el

25 nov. 2021
Cine a fost primul iubit al frumoasei Elwira Petre de la Asia Express? Mihai Petre este încă gelos pe el

Cele șase vedete rămase în competiția show-ului „Asia Express” au făcut o serie de dezvăluiri în cadrul ultimei ediții a emisiunii. Interesante sau nu, întrebările au avut rolul de a scoate la iveală detalii mai puțin știute despre viața fiecăruia dintre concurenți.

Una dintre întrebări a fost legată de primul iubit sau prima iubită a concurenților și mărturisirile Elwirei Petre au scos la iveală un detaliu pe care nici măcar Mihai Petre nu-l știa. Cei doi se cunosc de mult timp, au dansat împreună la mari competiții și formează un cuplu de pe vremea când blonda polonează avea numai 18 ani. Totuși, acest detaliu nu-i era cunoscut.

Cine a fost primul iubit al Elwirei?

Cu ocazia competiției „Asia Express” s-a aflat însă și acest detaliu. Astfel, potrivit spuselor Elwirei, primul ei iubit a fost tot un polonez. Momentul a fost unul destul de comic pentru ceilalți concurenți, dar a atras o urmă de gelozie din partea lui Mihai. Mai în glumă sau mai în serios, acesta a intrat în rolul soțului gelos, spre amuzamentul celor prezzenți.

De asemenea, un alt detaliu despre viața și preferințele Elwirei, scos la iveală în competiție a fost acela că-i plac colțunașii. În plus, ea și Mihai se pare că au același vis și anume acela de a petrece cât mai mult timp alături de fetele lor, în familie.

Elwira și Mihai s-au cunoscut în Moldova, în cadrul unei probe de dans. Imediat după acest eveniment, Mihai a sunat-o și la scurt timp a venit la ea acasă.

„Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo. Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă”, povestea Elwira Petre în urmă cu puțin timp.

Alte detalii „picante” au ieșit la lumină

Toate vedetele au ieșit la înaintare cu detalii mai puțin știute de public, unele mai amuzante sau emoționante. Astfel, s-a aflat și pe ce anume preferă Lidia să își cheltuie banii, dar și cine i-a furat pentru totdeauna inima. Potrivit mărturisirilor ei, ar pleca oricând cu acesta chiar dacă ar fi măritată și ar avea 10 copii. Mai exact este vorba despre actorul Johnny Deep despre care Lidia a spus că ar pleca oricând în lume cu el.

Competiția „Asia Express – Drumul Împăraților” continuă pentru cele șase vedete rămase în competiție. Ultima locație din Israel este la Ierusalim. Echipele rămase în joc pentru câștigarea premiului de 30.000 de euro și titlul de „Câștigători ai sezonului 4 Asia Express” sunt: Mihai și Elwira Petre, Lidia și Estera Buble și Emi și Cuza.