Cine a înlocuit-o pe Gabriela Cristea la Antena Stars? Vedeta a povestit ce simptome a experimentat, deși era vaccinată

15 oct. 2021
Cine a înlocuit-o pe Gabriela Cristea la Antena Stars? Vedeta a povestit ce simptome a experimentat, deși era vaccinată

Gabriela Cristea a lipsit ieri seară de la Antena Stars, unde prezintă emisiunea Mireasa -Capriciile Iubirii, o prelungirea a reality show-ului matrimonial de pe Antena 1, Mireasa, unde moderatoare este Simona Gherghe. Vedeta a fost diagnosticată pozitiv cu Sars-Cov-2, astfel că este nevoită să rămână în izolare pentru următoarele 14 zile.

Gabriela Cristea a povestit în detaliu și ce simptome a experimentat încă de seara de dinainte să afle că are virusul. Aceasta nu s-a gândit că ar putea fi infectată pentru că era vaccinată. Mai mult, se pregătea de doza 3. Spune, însă că după cele 3 luni obligatorii post boală, va merge să-și facă din nou vaccinul.

Ce simptome a prezentat Gabriela Cristea

„Aseară, în timpul emisiunii, în direct, a început să îmi cadă vocea. O pui pe seama faptului că ai putea să fie o laringită, nu te gândești că nu există decât Covid în lumea asta. Am mai avut probleme cu vocea și m-am gândit că e ceva care a recidivat. Până la sfârșitul emisiunii, într-un interval extrem de scurte, de să zicem 45 de minute, am simțit că încep să îmi ardă urechile. M-am dus acasă. Aveam un singur test acasă la ora respectivă, care se făcea din salivă, și care mi-a ieșit negativ.

Între timp am luat ceva care să mă pună pe picioare și dimineață când m-am trezit eram semi călcată de tramvai. Aveam stare ca de gripă cu dureri musculare agresive, mi s-a înfundat nasul. Febra a fost 37 cu 8 de dimineață, și cel mai mult am avut astăzi 38 cu 3.”, a spus Gabriela Cristea la Antena 3, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, prezentată de Mihai Gâdea.

Vedeta a rămas acasă în izolare și este monitorizată de medicul de famile. Ceilalți membri ai familiei sunt negtivi. Tavi Clonda este și el vaccinat, iar momentan fetițele sunt bine.

Cine o va înlocui pe Gabriela Cristea la Antena Stars

„Sunt singura din familie infectată. Noi am hotărât că vom păstra fetele acasă atâta timp cât voi sta și eu acasă. Noi ne pregăteam să facem ce-a de-a treia doză prin noimebrie. După ce vor trece cele trei luni de la boală voi merge să fac doza trei. Uite ce se întâmplă la ATI, ce situație este în România.”, a mai spus prezentatoarea Antena Stars.

Gabriela Cristea a ținut să sublinieze că a respectat toate măsurile de protecție și nu-și explică încă cum de a luat virusul. Recent a sărbătorit aniversarea fiicei sale, dar le-a dat un mesaj părinților invitați să-i roage să rămână acasă dacă simt că au vreun simptom de răceală.

„Nu am făcut rabat de la măsurile de precauție. Mă spăl pe mâini cam de vreo 100 de ori pe zi și port mască. Nu am mers în concediu vara asta, doar două weekenduri la mare, pentru că nu am vrut să ne expunem.”, a mai spus ea.

Gabriela Cristea va lipsi cel puțin 14 zile de la Antena Stars, iar locul său a fost luat de Paula Chirilă, care a mai fost în trecut gazdă a unui show matrimonial, dar tot temporar.