Cine ar fi iubitul fabuloasei Emma Răducanu? Tânărul este superb și foarte cunoscut în showbiz

18 sept. 2021
Cine ar fi iubitul fabuloasei Emma Răducanu? Tânărul este superb și foarte cunoscut în showbiz
Emma Răducanu a câștigat US Open 2021

Emma Răducanu a devenit un fenomen la nivel global după ce a câștigat US Open la doar 18 ani. Britanica, născută în Canada, din tată român și mamă chinezoaică, este prima tenismenă din istorie care a reușit să câștige acest turneu, după ce a jucat și calificări.

Emma Răducanu a devenit așadar milionară peste noapte, iar specialiștii îi prevăd un viitor strălucit. Mulți spun că ea va deveni cea mai bogată sportivă din lume în timp și asta datorită charismei sale. Deja multe companii vor să o sponsorizeze. Brandul Tiffany ar vrea chiar să semneze cu ea un contract de 25 de MILIOANE de dolari.

Și chiar dacă Emma Răducanu s-a concentrat foarte mult pe tenis, ei bine se pare că aceasta are și o relație sentimentală cu un tânăr la fel de superb și de popular ca și ea.

Cine ar fi iubitul frumoasei Emma Răducanu

Jurnaliștii de la Ciao.ro spun că sportiva ar trăi o idilă cu un cântăreț celebru din Anglia, care are foarte mare succes la adolescente. Este vorba despre Harvey, care a fost și concurent al unei celebre competiții de dans, difuzată de BBC.

Tânărul este cu patru ani mai mare ca Emma, are 22 de ani și s-a născut în Kent (Anglia). În 2019 a fost nominalizat chiar și la Teen Choice Award.

Harvey ar fi iubitul Emmei Răducanu

Emma Răducanu nu a dorit să abordeze acest subiect și refuză să discute despre viața ei sentimentală. Deja este enorm de multă presiune pe ea și trebuie să aibă grijă cum își va gestiona emoțiile de acum înainte, mai ales că așteptările în ceea ce o privește au devenit foarte mari. Deja se află pe locul 23 în clasamentul WTA, deși în urmă cu câteva luni era undeva pe locul 350.

„Oamenii ar trebui să-i ofere acestei fete posibilitatea de a consolida ceea ce a făcut și să nu pună prea multă presiune pe ea prea devreme. Emma Răducanu trebuie să se concentreze asupra sănătății sale mintale și sportive, și abia apoi asupra recompenselor financiare pe care le poate obține în urma tenisului”, a  spus Tim Lopez, directorul agenției de marketing britanice CSM Sport & Entertainment.