Cine este adevărata iubită a lui Alex Delea, câștigătorul Survivor România? NU, nu Elena Chiriac. Surpriza este uriașă

02 dec. 2022
Cine este adevărata iubită a lui Alex Delea, câștigătorul Survivor România? NU, nu Elena Chiriac. Surpriza este uriașă

Cel de-al treilea sezon Survivor România, difuzat de PRO TV, s-a terminat la începutul lunii iunie, cu victoria Războinicului Alex Delea, transformat în Vultur pe final de show. Rezultatul era unul previzibil și asta pentru că tânărul în vârstă de 25 de ani a fost cel mai spectaculos și autentic dintre toți concurenții.

De altfel, la apropae șase luni de la terminarea emisiunii, el este singurul care a mai rămas în prim plan, dintre cei intrați în concurs cu sau fără notorietate. Alex Delea a învins-o în marea finală pe Elena Chiriac, cu care a legat o prietenie foarte strânsă. Cei doi ies des împreună și încă au proiecte comune.

Întrebați des dacă formează un cuplu, aceștia nu au dat un răspuns clar. ShowBlitz.ro știe însă adevărul. Cei doi sunt foarte buni amici și între ei nu există decât o poveste de PR, din punct de vedere sentimental.

Cine este adevărata iubită a lui Alex Delea

În ceea ce-l privește pe Alex Delea, marea lui iubire în momentul de față pare a fi bunica lui, pe care o filmează des, iar fanii adoră asta pentru că Giâlâcu este foarte simpatică.

Alex Delea a fost văzut în diverse ipostaze cu diverse tinere, însă niciuna nu este iubita lui oficială. Momentan preferă să se bucure de marele succes la femei pe care îl are și cât timp nu se simte îndrăgostit nu vrea să-și asume o relație. Așa că este dispus să joace încă rolul de amorez al Elenei Chiriac.

Alex Delea a terminat recent filmările la filmul Haita de Acțiune, refizat de BRomania și a fost prezent și la PROTEVELION. Sunt mari șanse să fie și noul prezentator Survivor ExtraShow, ținând cont că el a făcut anunțul legat de faptul că în luna ianuarie va începe noul sezon Survivor România.