Cine este astăzi managerul Andrei Măruță? El este contactat pentru toate contractele ei și îi negociază onorariile

14 nov. 2021
Cine este astăzi managerul Andrei Măruță? El este contactat pentru toate contractele ei și îi negociază onorariile

Andra Măruță a ales să se concentreze mereu pe partea artistică. Vedeta mărturisește că nici măcar nu se uită pe contracte, ci alte persoane s-au ocupat întotdeauna de veniturile pe care le încasează din prestația sa.

Soția lui Cătălin Măruță mărturisește că nu și-a dat seama niciodată de succesul adevărat care a consacrat-o. Întrebată despre momentul în care și-a dat seama de impactul pe care muzica sa îl are asupra publicului, artista povestește că are acest sentiment chiar și acum când ajunge pe scenă.

De asemenea, când este aplaudată de fanii ei, inima îi bate foarte tare, lucru care îi dă mereu un vibe pozitiv.

”Cred că senzația aceasta o am de câte ori urc pe scenă și publicul reacționează: fredonează, dansează, aplaudă. S-a
întâmplat de când eram mică, publicul era receptiv, avem o comunicare foarte bună cu cei care mă ascultau. Nu îmi
aduc aminte primul concert în care am simțit asta, dar știu că mă aplaudau și îmi cereau bis și îmi bătea inima foarte tare!”, a mărturisit Andra, pentru viva.ro.

Cât despre partea financiară, Andra povestește că nu s-a uitat niciodată pe contracte, iar când era la început de drum, tatăl ei semna actele, negocia și se asigura că fiica sa este tratată bine.

Cătălin Măruță se ocupă de contractele Andrei

Nici acum lucrurile nu s-au schimbat. Cătălin Măuță este managerul ei și acum el se ocupă de semnarea contractelor și de încasări, Andra având mai mult timp pentru partea artistică.

Încă din perioada adolescenței, Andra era mulțumită de banii încasații, știind că în acest mod își ajuta părinții, care investeau oricum destul de mult în cariera ei.

”Niciodată nu m-am uitat pe contracte. Când eram mică, tatăl meu se ocupa cu semnarea lor, negocierea, se îngrijea să fie totul corect și să fiu tratată bine. Acum Cătălin este managerul meu și eu mă pot concentra numai pe partea artistică. Știu că atunci când eram adolescentă mă bucuram dacă puteam câștiga bani, pentru că știam cât investesc părinții mei în cariera mea, fie că era vorba despre costume, despre transport sau despre închirierea de studiouri pentru înregistrări”, a mai povestit vedeta.