Cine este bărbatul tânăr și bogat care a făcut-o pe Ramona Gabor milionară? Sora Monicăi Gabor trăiești în lux în Dubai

27 sept. 2021
Cine este bărbatul tânăr și bogat care a făcut-o pe Ramona Gabor milionară? Sora Monicăi Gabor trăiești în lux în Dubai
Monica și Ramona Gabor

Ramona Gabor a decis să se mute în Dubai în urmă cu mai bine de nouă ani. Aceasta a avut o relație tumultoasă cu Gabi Bădălău, dar el a descoperit că i-a fost infidelă și a decis să pună punct poveștii de iubire. Ulterior s-a căsătorit cu Claudia Pătrășcanu, pe care o lăsase însărcinată, iar acum divorțează și de ea.

Ramona Gabor se simte foarte bine în Dubai, unde a devenit o femeie de afaceri prosperă. Ea este model, dar și-a lansat și propria gamă de parfumuri care se vinde foarte bine. Nu ar fi reușit nimic fără sprijinului unui bărbat cu care are o relație stabilă de aproximativ opt ani. Refuză să-i spună numele, însă prietenele sale spun că ar fi tânăr și bogat.

”Am mai spus-o: nu voi posta niciodată imagini cu un bărbat dacă acesta nu îmi este soț și, poate, nici atunci. Am învățat că este foarte frumos să iubești și să fii iubită fără ca cei din jur să te judece pe tine sau să îți judece relația. Voi răspunde bucuroasă la orice altă întrebare cu excepția relației mele, această chestiune mă privește doar pe mine, familia mea și prietenii apropiați”, spunea Ramona Gabor în urmă cu mai mult timp.

Monica Gabor, viață de coșmar în SUA

Ramona Gabor pare foarte fericită în Dubai, dar nu știe dacă va rămâne acolo pentru tot restul vieții. Momentan se simte împlinită. Are libertate, călătorește, se distrează, trăiește în lux și are conturile pline de bani.

Nu același lucru este valabil pentru sora sa, Monica Gabor, care era mult mai celebră decât ea în urmă cu mai bine de zece ani, când era soția lui Irinel Columbeanu. Acum aceasta pare că trăiește sub teroare în SUA, alături de omul de afaceri chinez, Mr. Pink. Recent, cei doi s-au despărțit, iar ea a venit în Dubai la Ramona.

Ulterior a decis să revină în Statele Unite ale Americii și s-a tot fotografiat cu fiul lui Mr. Pink, semn că și-ar dori o împăcare cu acesta. Momentan nu se știu detalii legate de statutul ei amoros, dar un lucru este cert. Monica Gabor nu trăiește nici pe departe viața de lux la care visa și nu are pare nici de atenție pe care o primea în România.