Cine este Cosmina Scăunașu, noua asistentă de la Acces Direct? Ce job a avut înainte și ce rol a avut Mirela Vaida în alegerea ei. Detalii ținute secrete

21 sept. 2021
Cine este Cosmina Scăunașu, noua asistentă de la Acces Direct? Ce job a avut înainte și ce rol a avut Mirela Vaida în alegerea ei. Detalii ținute secrete
Foto Facebook Cosmina Scăunașu

După Iuliana Luciu, Emily Burghelea și Cosmina Adam, acum Mirela Vaida va avea o nouă asistentă la Acces Direct, de data aceasta aleasă prin casting. Zece tinere s-au luptat pentru postul pus la bătaie de Antena 1, iar cea care a obținut cele mai multe voturi din partea publicului a fost Cosmina Scăunașu.

Deși nu s-a vorbit deloc despre acest lucru, sursele ShowBlitz.ro susțin că tânăra în vârstă de 33 de ani a fost preferata producătorilor, dar și a Mirelei Vaida, care i-ar fi pus o vorbă bună. Astfel ea a fost prezentată într-o lumină mai bună, comparativ cu restul concurentelor și era firesc ca publicul să se orienteze către ea.

Cosmina Scăunașu are 33 de ani și până acum nu a apărut pe micile ecrane, spune ea. A lucrat tot timpul la birou, dar a visat mereu să fie prezentatoare, iar acum visul i s-a împlinit. Ultimul ei job a fost la Music Channel, dar nu se știe exact ce făcea acolo. Participarea ei la acest concurs nu a fost deloc întâmplătoare. Ea a avut susținere în acest sens și chiar i s-a spus că va avea șanse mari să câștige postul, susțin aceleași surse.

Cine este Cosmina Scăunașu, noua asistentă de la Acces Direct

„E oficial ,m-ați votat și datorită vouă am câștigat! Mulțumesc din suflet tuturor celor care m-au votat pe parcursul acestui concurs, pentru că mi-ați dat sansa să fac parte dintr-o echipă minunată. Mă simt onorată să fac parte din acest colectiv care, chiar face ca lucrurile bune să se întâmple! De mâine, ora 16:30, ne vedem pe @acces_directoficial”, a scris Cosmina Scăunașu pe rețelele de socializare.

Aceasta speră ca emisiunea Acces Direct să fie o rampă de lansare pentru ea și să ajungă să câștige bani mulți din contracte de imagine. Ea momentan nu are decât puțin peste 3.000 de urmăritor pe Instgram, dar are multe fotografii în ipostaze sexy. Tunată din cap până-n picioare, obiectivul ei este să ajungă vedetă.

„Uite că mi-am dorit să apar și în față. După ce am făcut munca de birou, am zis ce-ar fi să apar și la TV?! Și uite-mă aici. Am 33 de ani, sunt bucureșteancă, sunt zodia taur, am 1 metru 73, sunt singură, nu am relație, nu sunt căsătorită”, spunea Cosmina Scăunașu, imediar ce s-a înscris pentru postul de asistentă TV la Acces Direct.